Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cannabis team UKS Będusz
cannabis Tactiek asd
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 62.8
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Callegaro geeft de bal voor. Simoës probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica kopt de bal weg. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Juszkiewicz geeft een hoge lob. Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski met een sublieme pass. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tupã maakt een snoekduik en kopt de bal. San Juan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - UKS Będusz 0:1

6e minuut.
Vitellio passt de bal met de wreef. Zwojnica met een sublieme pass. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. San Juan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - UKS Będusz 0:2

12e minuut.
Zwojnica speelt de bal door. Klungelig pakt Bărăscu de bal. Bărăscu met een sublieme pass. Tupã is nu in balbezit. Tupã haalt uit met een fantastische trap. San Juan bokst de bal weg.

14e minuut.
Aleksovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli probeert naar een medespeler te passen. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Inworp. Aleksovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Telli met een sublieme pass. Tupã rent richting de bal. Tupã draait met de bal, schiet en ... San Juan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gyimesi heeft problemen om de bal te vangen. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã schiet op doel. San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Telli passt de bal met de wreef. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkocz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tkocz krijgt een gele kaart. Egoroff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Telli wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zwojnica passt de bal in één keer door. Aleksovski rent richting de bal. Aleksovski passt de bal in één keer door. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff draait met de bal, schiet en ... San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Juszkiewicz de bal. Egoroff onderschept slim de pass. Egoroff passt de bal zonder na te denken. Tupã rent richting de bal. Tupã schiet op doel. San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Blackmon speelt de bal door. Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Tupã rent richting de bal. Tupã haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. San Juan trapt de bal weg. Zwojnica kopt de bal weg. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã schiet op doel. San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Egoroff rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - UKS Będusz 0:3

31e minuut.
Aleksovski met een sublieme pass. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff passt de bal in één keer door. Tupã rent richting de bal. Tupã draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Blackmon probeert naar een medespeler te passen. Schuster met een sublieme pass. Telli speelt de bal door. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Wilczycki heeft problemen om de bal te vangen. Egoroff rent richting de bal. Tkocz is nu in balbezit. Egoroff onderschept slim de pass. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gyimesi passt de bal in één keer door. Mütəllibov probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - UKS Będusz 1:3

42e minuut.
Bukowiec kopt de bal weg. Zwojnica met een sublieme pass. Vitellio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitellio geeft een hoge lob. Tupã maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski geeft een lange en hoge pass. Daar is Bukowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupã rent richting de bal. Tupã draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cannabis team 75%, UKS Będusz 25%.
cannabis team - UKS Będusz 1:3

50e minuut.
Telli passt de bal met de wreef. Aleksovski heeft problemen om de bal te vangen. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Aleksovski met de inworp. Telli met een sublieme pass. Tupã rent richting de bal. Tupã draait met de bal, schiet en ... San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mütəllibov rent richting de bal. Mütəllibov speelt de bal door. Schuster geeft de bal voor. Tupã is nu in balbezit. Tupã haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - UKS Będusz 1:4

64e minuut.
Codazza komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Egoroff de bal. Gyimesi probeert naar een medespeler te passen. Vitellio met een sublieme pass. Tupã is nu in balbezit. Tupã haalt uit met een fantastische trap. San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Maletić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Egoroff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tkocz. Tkocz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Egoroff raakt geblesseerd tijdens het duel. Telli met een snel genomen vrije trap. Aleksovski geeft een hoge lob. Tupã krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - UKS Będusz 1:5

69e minuut.
Kiermasz is nu in balbezit. Maletić onderschept slim de pass. Maletić passt de bal in één keer door. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bărăscu verovert de bal door een tackle van achteren. Bărăscu geeft de bal voor. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff schiet op doel. San Juan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - UKS Będusz 1:6

78e minuut.
Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bukowiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bączek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã schiet op doel. San Juan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cannabis team - UKS Będusz 1:7

82e minuut.
Vitellio probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica speelt de bal door. Tupã rent richting de bal. Tupã schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitellio met de inworp. Zwojnica met een sublieme pass. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. San Juan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz geeft een hoge lob. Bączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bączek geeft een hoge lob. Egoroff springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cannabis team 67%, UKS Będusz 33%.
cannabis team - UKS Będusz 1:7