Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JANOSIK SIENIAWA FC Kajdany
Nasza Tactiek Nowa
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 56.8
good Schieten outstanding
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Ðujić is nu in balbezit. Katsamanis speelt de bal door. Gayle is nu in balbezit. Gayle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - FC Kajdany 1:0

15e minuut.
Gaspoz kopt de bal weg. Savola bereikt de bal nog maar net als eerste. Savola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olek de bal. Olek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS JANOSIK SIENIAWA - FC Kajdany 1:1

17e minuut.
Savola speelt de bal door. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek is nu in balbezit. Olek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gaspoz passt de bal met de wreef. Garbuz rent richting de bal. Garbuz passt de bal met de wreef. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Garbuz rent richting de bal. Garbuz met een sublieme pass. Olek rent richting de bal. Olek schiet op doel. Natsir probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Affolter probeert naar een medespeler te passen. Savola bereikt de bal nog maar net als eerste. Donţu begaat een overtreding. Donţu krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Olek kopt de bal weg. Gaspoz is nu in balbezit. Met opzet legt Donţu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Donţu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Iscru speelt de bal door. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz geeft de bal voor. Garavito rent richting de bal. Garavito haalt uit met een fantastische trap. Affolter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 72%, FC Kajdany 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS JANOSIK SIENIAWA - FC Kajdany 1:1

49e minuut.
Robinson met een sublieme pass. Ðujić rent richting de bal. Iscru begaat een overtreding. Iscru krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Katsamanis verovert de bal door een tackle van achteren. Katsamanis speelt de bal door. Ðujić rent richting de bal. Ðujić speelt de bal door. Klungelig pakt Gayle de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Yamane komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Garavito heeft problemen om de bal te vangen. Natsir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garavito is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robinson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Savola met een sublieme pass. Garavito is nu in balbezit. Garavito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Yamane stond buitenspel. Isar komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Garavito is nu in balbezit. Gaspoz rent richting de bal. Garavito rent richting de bal. Garavito haalt uit met een fantastische trap. Affolter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gaspoz is nu in balbezit. Garavito rent richting de bal. Katsamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito verovert de bal door een tackle van achteren. Garavito geeft een lange en hoge pass. Affolter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 65%, FC Kajdany 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS JANOSIK SIENIAWA - FC Kajdany 1:1