Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aigel Szachcior Bródno
442of Tactiek bcz-att mirror2
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.5 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


8e minuut.
Suncovas probeert naar een medespeler te passen. Kozák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozák passt de bal in één keer door. Turay is nu in balbezit. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mazánek passt de bal zonder na te denken. Dalangavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Seiferheld rent richting de bal. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seiferheld is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - Szachcior Bródno 1:0

17e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa probeert naar een medespeler te passen. Mazánek probeert naar een medespeler te passen. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kozák passt de bal met de wreef. Suncovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Suncovas speelt de bal door. Chalkias rent richting de bal. Chalkias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kozák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozák speelt de bal door. Turay rent richting de bal. Pidchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Istenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Mazánek speelt de bal door. Dabić is nu in balbezit. Dabić met een sublieme pass. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dalangavičius geeft de bal voor. Pidchenko rent richting de bal. Turay verovert de bal door een tackle van achteren. Chalkias onderschept slim de pass. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Istenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Mlinar is nu in balbezit. Mlinar geeft de bal voor. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aigel - Szachcior Bródno 1:1

41e minuut.
Vuletić met een sublieme pass. Chalkias met een sublieme pass. Giacomelli met een sublieme pass. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turay heeft problemen om de bal te vangen. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Istenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mazánek speelt de bal door. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni passt de bal in één keer door. Mazánek is nu in balbezit. Mazánek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Giacomelli kopt de bal weg. Dalangavičius rent richting de bal. Seiferheld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seiferheld krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aigel 49%, Szachcior Bródno 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aigel - Szachcior Bródno 1:1

46e minuut.
Goldschmied komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Efremov verovert de bal door een tackle van achteren. Efremov passt de bal met de wreef. Mazánek probeert naar een medespeler te passen. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Vuletić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - Szachcior Bródno 2:1

67e minuut.
Seguro speelt de bal door. Mazánek speelt de bal door. Dalangavičius kan de bal niet met de borst controleren. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Suncovas geeft de bal voor. Pidchenko rent richting de bal. Turay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pidchenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chalkias neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Istenes bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Ústnatý kopt de bal weg. Mlinar rent richting de bal. Goldschmied tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goldschmied krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Vuletić met een sublieme pass. Kozák kopt de bal weg. Suncovas geeft de bal voor. Chalkias maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aigel - Szachcior Bródno 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aigel 50%, Szachcior Bródno 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aigel - Szachcior Bródno 2:2