Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szachcior Bródno Aigel
5def Tactiek 442of
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 70.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Dabić met een snelle inworp. Mazánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazánek geeft een lange en hoge pass. Goldschmied krijgt zijn hoofd ertegen. Vuletić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vujanić rent richting de bal. Vujanić geeft een lange en hoge pass. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Efremov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Istenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mlejnek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mazánek kopt de bal weg. Popa speelt de bal door. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap. Vuletić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pazdan speelt de bal door. Mazánek is nu in balbezit. Mazánek passt de bal zonder na te denken. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Vuletić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kozák probeert naar een medespeler te passen. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pidchenko de bal. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. Istenes bokst de bal weg.

34e minuut.
Vujanić rent richting de bal. Tomečak verovert de bal door een tackle van achteren. Tomečak met een sublieme pass. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek schiet op doel. Istenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mlinar geeft een lange en hoge pass. Popa is nu in balbezit. Popa passt de bal met de wreef. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa passt de bal in één keer door. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied schiet op doel. Vuletić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - Aigel 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 64%, Aigel 36%.
Szachcior Bródno - Aigel 0:1

46e minuut.
Crepaldi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dabić rent richting de bal. Dabić geeft een hoge lob. Mlinar kan de bal niet met de borst controleren. Crepaldi is nu in balbezit. Crepaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Feraru is nu in balbezit. Seiferheld maakt een afschuwelijke overtreding. Feraru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seguro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pidchenko is nu in balbezit. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Daar is Pazdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazdan probeert naar een medespeler te passen. Dabić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Popa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popa geeft een hoge lob. Vuletić bokst de bal weg. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vuletić trapt de bal weg. Pazdan speelt de bal door. Popa is nu in balbezit. Popa geeft een hoge lob. Seiferheld maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Giacomelli geeft de bal voor. Gagulić rent richting de bal. Gagulić passt de bal in één keer door. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Vuletić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Pazdan met een sublieme pass. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dalangavičius de bal onder controle te krijgen. Seiferheld maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Pazdan passt de bal met de wreef. Dabić is nu in balbezit. Dabić geeft een lange en hoge pass. Crepaldi krijgt zijn hoofd ertegen. Vuletić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - Aigel 0:2

74e minuut.
Dabić geeft een hoge lob. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalangavičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalangavičius krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Dabić passt de bal zonder na te denken. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seiferheld is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seiferheld neemt de penalty, wat een uithaal! Vuletić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa passt de bal met de wreef. Seguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Crepaldi onderschept slim de pass. Crepaldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Feraru geeft een hoge lob. Seiferheld probeert de bal aan de voet te houden. Mazánek kopt de bal weg. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - Aigel 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 68%, Aigel 32%.
Szachcior Bródno - Aigel 0:3