Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdovia Gdów ***Barca***
gDoViA Tactiek bum
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 55.3
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Rebovič passt de bal met de wreef. Lafuente rent richting de bal. Lafuente speelt de bal door. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Laudani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nasolu de bal. Nasolu passt de bal met de wreef. Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cobeño probeert naar een medespeler te passen. Laudani bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudani geeft een lange en hoge pass. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Napieralski geeft de bal voor. Durukan rent richting de bal. Curió tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durukan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jamka wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Komórka met een sublieme pass. Catalan is nu in balbezit. Catalan geeft de bal voor. Durukan is nu in balbezit. Durukan draait met de bal, schiet en ... Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Laudani geeft een lange en hoge pass. Daar is Zimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posanow rent richting de bal. Zimmermann onderschept slim de pass. Zimmermann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Napieralski kopt de bal weg. Klungelig pakt Komórka de bal. Nasolu met een sublieme pass. Laudani bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nasolu speelt de bal door. Klungelig pakt Laudani de bal. Laudani passt de bal zonder na te denken. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann draait met de bal, schiet en ... Wielgus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - ***Barca*** 0:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cobeño met de inworp. Nasolu met een sublieme pass. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Napieralski rent richting de bal. Zimmermann verovert de bal door een tackle van achteren. Zimmermann passt de bal zonder na te denken. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła draait met de bal, schiet en ... Wielgus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 63%, ***Barca*** 37%.
FC Gdovia Gdów - ***Barca*** 0:1

46e minuut.
Pozzolo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Grzywna is nu in balbezit. Lafuente onderschept slim de pass. Lafuente speelt de bal door. Berlea rent richting de bal. Berlea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Riera komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Lafuente geeft een lange en hoge pass. Filemon geeft de bal voor. Grzywna rent richting de bal. Berlea onderschept slim de pass. Lafuente geeft de bal voor. Abigantus bokst de bal weg.

61e minuut.
Abigantus trapt de bal weg van het doel. Nasolu kopt de bal weg. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Wielgus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - ***Barca*** 0:2

62e minuut.
Shevley komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Nasolu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cobeño de bal. Cobeño passt de bal met de wreef. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wielgus trapt de bal weg. Nasolu kopt de bal weg. Zimmermann probeert de bal met de borst te controleren. Zimmermann haalt uit met een fantastische trap. Wielgus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - ***Barca*** 0:3

64e minuut.
Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nasolu. Filemon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jamka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riera krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Cobeño de bal. Lafuente probeert naar een medespeler te passen. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea schiet op doel. Abigantus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Żuchowski onderschept slim de pass. Żuchowski speelt de bal door. Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Riera haalt uit met een fantastische trap. Abigantus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlayan probeert naar een medespeler te passen. Jamka probeert naar een medespeler te passen. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Berlea rent richting de bal. Riera rent richting de bal. Rebovič rent richting de bal. Riera onderschept slim de pass. Riera haalt uit met een fantastische trap. Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Lafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño verovert de bal door een tackle van achteren. Filemon geeft een lange en hoge pass. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 43%, ***Barca*** 57%.
FC Gdovia Gdów - ***Barca*** 0:3