Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:16
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.29 [del]
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13108
***Barca*** FC Gdovia Gdów
bum Tactiek gDoViA
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
67.2 gemiddelde waardering 53.3
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Lurling heeft problemen om de bal te vangen. Lurling probeert naar een medespeler te passen. Durukan rent richting de bal. Durukan haalt uit met een fantastische trap. Abigantus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - FC Gdovia Gdów 0:1

5e minuut.
Zimmermann geeft de bal voor. Posanow heeft problemen om de bal te vangen. Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. Wielgus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Olaru controleert de bal met de borst. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
***Barca*** - FC Gdovia Gdów 1:1

12e minuut.
Posanow kopt de bal weg. Nasolu speelt de bal door. Daar is Roszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszkowski geeft een hoge lob. Chyła springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nasolu passt de bal met de wreef. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski passt de bal zonder na te denken. Chyła is nu in balbezit. Chyła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - FC Gdovia Gdów 2:1

36e minuut.
Lafuente rent richting de bal. Lafuente passt de bal in één keer door. Lurling probeert naar een medespeler te passen. Durukan is nu in balbezit. Durukan schiet op doel. Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nasolu probeert naar een medespeler te passen. Laudani is nu in balbezit. Lafuente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lafuente krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Chyła probeert de bal met de borst te controleren. Olaru is nu in balbezit. Chyła onderschept slim de pass. Chyła schiet op doel. Wielgus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Laudani rent richting de bal. Laudani probeert naar een medespeler te passen. Komórka is nu in balbezit. Cervo de Luca onderschept slim de pass. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 41%, FC Gdovia Gdów 59%.
***Barca*** - FC Gdovia Gdów 2:1

48e minuut.
Gaggiola is nu in balbezit. Catalan verovert de bal door een tackle van achteren. Catalan geeft de bal voor. Durukan kan de bal niet met de borst controleren. Durukan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Gaggiola kopt de bal weg. Laudani bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudani probeert naar een medespeler te passen. Chyła rent richting de bal. Chyła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żuchowski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gaggiola probeert naar een medespeler te passen. Nasolu probeert naar een medespeler te passen. Roszkowski speelt de bal door. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Wielgus bokst de bal weg. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - FC Gdovia Gdów 3:1

56e minuut.
Riera komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jamka komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gaggiola geeft een lange en hoge pass. Laudani is nu in balbezit. Laudani passt de bal met de wreef. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. Jamka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - FC Gdovia Gdów 4:1

68e minuut.
Roszkowski probeert naar een medespeler te passen. Chyła rent richting de bal. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski geeft de bal voor. Cervo de Luca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - FC Gdovia Gdów 5:1

77e minuut.
Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Catalan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Komórka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Riera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Catalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catalan met een sublieme pass. Lafuente speelt de bal door. Berlea is nu in balbezit. Berlea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riera is nu in balbezit. Riera schiet op doel. Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 42%, FC Gdovia Gdów 58%.
***Barca*** - FC Gdovia Gdów 5:1