Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butcherers TS Ruda Slaska
NOWA S2 Tactiek best
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 62.4
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Muscă passt de bal in één keer door. Apostu rent richting de bal. Apostu passt de bal zonder na te denken. Totev is nu in balbezit. Totev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Pajarskis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Apostu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zadnik is nu in balbezit. Zadnik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Totev rent richting de bal. Totev haalt uit met een fantastische trap. Pajarskis probeert de bal aan de voet te houden. Basso is nu in balbezit. Basso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - TS Ruda Slaska 1:0

8e minuut.
Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Michelin verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Borejko zijn tegenspeler op de grond. Borejko krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Apostu kan de bal niet met de borst controleren. Apostu met een sublieme pass. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak geeft de bal voor. Totev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Muscă kan de bal niet met de borst controleren. Tomczak speelt de bal door. Basso rent richting de bal. Basso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa passt de bal met de wreef. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Butcherers - TS Ruda Slaska 1:1

39e minuut.
Grković passt de bal met de wreef. Apostu met een sublieme pass. Pajarskis rent richting de bal. Totev verovert de bal door een tackle van achteren. Totev draait met de bal, schiet en ... Berlusconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Apostu rent richting de bal. Apostu passt de bal zonder na te denken. Basso is nu in balbezit. Basso haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - TS Ruda Slaska 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 46%, TS Ruda Slaska 54%.
Butcherers - TS Ruda Slaska 2:1

47e minuut.
Szczypkowski is nu in balbezit. Szczypkowski passt de bal in één keer door. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Tuniz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Butcherers - TS Ruda Slaska 2:2

50e minuut.
Michelin onderschept slim de pass. Świstak is nu in balbezit. Świstak passt de bal zonder na te denken. Acosta rent richting de bal. Acosta geeft een hoge lob. Tuniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - TS Ruda Slaska 2:3

53e minuut.
Michelin rent richting de bal. Świstak probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - TS Ruda Slaska 2:4

55e minuut.
Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak passt de bal met de wreef. Basso heeft problemen om de bal te vangen. Basso draait met de bal, schiet en ... Berlusconi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - TS Ruda Slaska 3:4

57e minuut.
Zadnik verovert de bal door een tackle van achteren. Zadnik probeert naar een medespeler te passen. Tomczak is nu in balbezit. Tomczak geeft een hoge lob. Totev springt en kopt de bal. Berlusconi bokst de bal weg.

61e minuut.
Szczypkowski probeert naar een medespeler te passen. Miserdovski speelt de bal door. Basso met een sublieme pass. Tomczak is nu in balbezit. Tomczak geeft een lange en hoge pass. Berlusconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Świstak passt de bal met de wreef. Zabawa rent richting de bal. Zabawa geeft een lange en hoge pass. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Tuniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - TS Ruda Slaska 3:5

72e minuut.
Zabawa geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Apreotesei stond buitenspel. Grković maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Totev rent richting de bal. Totev geeft de bal voor. Berlusconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Szczypkowski met een sublieme pass. Tomczak rent richting de bal. Tomczak speelt de bal door. Basso rent richting de bal. Basso draait met de bal, schiet en ... Berlusconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Miserdovski probeert naar een medespeler te passen. Tomczak is nu in balbezit. Tomczak passt de bal met de wreef. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Basso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Zadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnik geeft een hoge lob. Basso is nu in balbezit. Basso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka geeft een lange en hoge pass. Totev is nu in balbezit. Totev haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Tomczak geeft een lange en hoge pass. Basso springt en kopt de bal. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Michelin is nu in balbezit. Michelin geeft een lange en hoge pass. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - TS Ruda Slaska 3:6

88e minuut.
Berlusconi probeert naar een medespeler te passen. Zadnik kopt de bal weg. Pajarskis is nu in balbezit. Totev verovert de bal door een tackle van achteren. Totev draait met de bal, schiet en ... Berlusconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 46%, TS Ruda Slaska 54%.
Butcherers - TS Ruda Slaska 3:6