Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Ratown PYRLANDIA 1922
opa Tactiek NOWA
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 2
50.9 gemiddelde waardering 52.8
excellent Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Emery is nu in balbezit. Yusifov onderschept slim de pass. Cacciavillani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yusifov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yusifov komt bij de bal en schiet. Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Emery met een sublieme pass. Loof heeft problemen om de bal te vangen. Czapski begaat een overtreding. Czapski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Berezowski met een sublieme pass. Skolek kopt de bal weg. Yusifov rent richting de bal. Yusifov draait met de bal, schiet en ... Działo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - PYRLANDIA 1922 1:0

19e minuut.
Konarski passt de bal zonder na te denken. Loof rent richting de bal. Kercher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kercher krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Loof is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bérczy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berezowski met een sublieme pass. Pranagal kopt de bal weg. Yusifov rent richting de bal. Yusifov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Skolek rent richting de bal. Skolek passt de bal zonder na te denken. Yusifov is nu in balbezit. Yusifov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cacciavillani de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Rickhoff geeft een lange en hoge pass. Pranagal speelt de bal door. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolek schiet op doel. Cacciavillani probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Konarski passt de bal zonder na te denken. Maragall rent richting de bal. Maragall probeert naar een medespeler te passen. Loof rent richting de bal. Loof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pranagal met een sublieme pass. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickhoff schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rickhoff moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rickhoff schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Konarski met een snelle inworp. Maragall rent richting de bal. Maragall geeft een hoge lob. Soublette springt en kopt de bal. Daar is Czapski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Loof rent richting de bal. Loof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc. Ratown - PYRLANDIA 1922 1:1

32e minuut.
Czapski geeft de bal voor. Skolek kopt de bal weg. Yusifov rent richting de bal. Yusifov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - PYRLANDIA 1922 2:1

35e minuut.
Czapski geeft een hoge lob. Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yusifov de bal. Yusifov haalt uit met een fantastische trap. Działo bokst de bal weg.

39e minuut.
Skolek passt de bal zonder na te denken. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov passt de bal in één keer door. Skolek rent richting de bal. Skolek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berezowski met een harde bal richting middenveld. Pranagal kopt de bal weg. Klungelig pakt Yusifov de bal. Yusifov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Konarski is nu in balbezit. Konarski passt de bal met de wreef. Sławiński speelt de bal door. Yusifov rent richting de bal. Yusifov haalt uit met een fantastische trap. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yusifov is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yusifov zal de hoekschop nemen. Konarski kopt de bal weg. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 39%, PYRLANDIA 1922 61%.
Fc. Ratown - PYRLANDIA 1922 2:1

46e minuut.
Loof bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov onderschept slim de pass. Yusifov passt de bal in één keer door. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Czapski verovert de bal door een tackle van achteren. Pranagal is nu in balbezit. Pranagal passt de bal zonder na te denken. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Krzemiński zijn tegenspeler op de grond. Krzemiński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dumonjić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yusifov komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Dumonjić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Skolek rent richting de bal. Skolek speelt de bal door. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov schiet op doel. Działo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - PYRLANDIA 1922 3:1

58e minuut.
Loof passt de bal in één keer door. Paffenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paffenholz passt de bal in één keer door. Soublette rent richting de bal. Soublette draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kercher probeert naar een medespeler te passen. Paffenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pranagal krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Soublette verovert de bal door een tackle van achteren. Sławiński begaat een overtreding. Soublette raakt geblesseerd tijdens het duel. Bérczy met een snel genomen vrije trap. Soublette maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Loof passt de bal zonder na te denken. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragall is nu in balbezit. Maragall haalt uit met een fantastische trap. Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konarski. Meczecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marcola komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Iwaszko komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gnat komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sławiński rent richting de bal. Soublette onderschept slim de pass. Kercher maakt een afschuwelijke overtreding. Kercher is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 46%, PYRLANDIA 1922 54%.
Fc. Ratown - PYRLANDIA 1922 3:1