Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:09
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.29 [del]
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23965
***Barca*** Szachcior Bródno
bum Tactiek bcz-att mirror2
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 64.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Cobeño de bal onder controle te krijgen. Čepliacky speelt de bal door. Nasolu met een sublieme pass. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Suncovas rent richting de bal. Suncovas passt de bal zonder na te denken. Pidchenko probeert naar een medespeler te passen. Chalkias rent richting de bal. Chalkias schiet op doel. Paal! Mlejnek is nu in balbezit. Pozzolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mlejnek raakt geblesseerd tijdens het duel. Chalkias legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Roszkowski rent richting de bal. Roszkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seguro de bal. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dalangavičius heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roszkowski neemt de hoekschop. Chyła springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ústnatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepliacky onderschept slim de pass. Čepliacky met een sublieme pass. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chyła controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - Szachcior Bródno 1:0

24e minuut.
Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski geeft de bal voor. Ústnatý rent richting de bal. Cervo de Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - Szachcior Bródno 2:0

26e minuut.
Nasolu speelt de bal door. Roszkowski rent richting de bal. Roszkowski passt de bal in één keer door. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño passt de bal in één keer door. Roszkowski rent richting de bal. Roszkowski geeft een lange en hoge pass. Cervo de Luca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cervo de Luca probeert naar een medespeler te passen. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski geeft een hoge lob. Chyła rent richting de bal. Chyła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pozzolo probeert naar een medespeler te passen. Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño met een sublieme pass. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Vuletić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 47%, Szachcior Bródno 53%.
***Barca*** - Szachcior Bródno 2:0

46e minuut.
Górzyński komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pozzolo geeft een hoge lob. Ústnatý kopt de bal weg. Daar is Kozák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozák passt de bal met de wreef. Suncovas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Vuletić met een harde bal richting middenveld. Pidchenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cobeño. Cobeño krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Seguro probeert naar een medespeler te passen. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli passt de bal zonder na te denken. Suncovas geeft de bal voor. Pidchenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Abigantus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Zimmermann kopt de bal weg. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli passt de bal zonder na te denken. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chyła passt de bal zonder na te denken. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski passt de bal zonder na te denken. Chyła rent richting de bal. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Vuletić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zimmermann. Pidchenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kozák met een snel genomen vrije trap. Mlejnek krijgt zijn hoofd ertegen. Abigantus bokst de bal weg. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - Szachcior Bródno 2:1

84e minuut.
Nasolu speelt de bal door. Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño passt de bal zonder na te denken. Chyła rent richting de bal. Chyła schiet op doel. Vuletić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 62%, Szachcior Bródno 38%.
***Barca*** - Szachcior Bródno 2:1