Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szachcior Bródno ***Barca***
5def Tactiek 1
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 36.9
outstanding Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Nouri rent richting de bal. Kozák verovert de bal door een tackle van achteren. Kozák speelt de bal door. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mlinar speelt de bal door. Kozák rent richting de bal. Kozák met een sublieme pass. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić haalt uit met een fantastische trap. Abigantus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Inworp. Mlejnek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozák met een sublieme pass. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. Abigantus bokst de bal weg.

18e minuut.
Mlejnek rent richting de bal. Czoska rent richting de bal. Czoska passt de bal in één keer door. Daar is Pidchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mlejnek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozák met een sublieme pass. Daar is Pidchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pidchenko schiet op doel. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Inworp. Górzyński met een snelle inworp. Rebovič met een sublieme pass. Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kozák speelt de bal door. Dalangavičius is nu in balbezit. Dalangavičius geeft de bal voor. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dalangavičius passt de bal met de wreef. Kozák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozák speelt de bal door. Pidchenko heeft problemen om de bal te vangen. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. Abigantus bokst de bal weg. Pidchenko rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vujanić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pidchenko krijgt zijn hoofd ertegen. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 41%, ***Barca*** 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szachcior Bródno - ***Barca*** 0:0

46e minuut.
Čepliacky probeert naar een medespeler te passen. Czoska probeert naar een medespeler te passen. Grzywna rent richting de bal. Pidchenko onderschept slim de pass. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - ***Barca*** 1:0

50e minuut.
Rebovič is nu in balbezit. Vujanić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujanić passt de bal in één keer door. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. Abigantus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - ***Barca*** 2:0

53e minuut.
Giacomelli probeert naar een medespeler te passen. Kozák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozák passt de bal met de wreef. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko schiet op doel. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek draait met de bal, schiet en ... Abigantus bokst de bal weg. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Abigantus bokst de bal weg.

57e minuut.
Giacomelli passt de bal met de wreef. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek passt de bal zonder na te denken. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Čepliacky rent richting de bal. Čepliacky passt de bal in één keer door. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. Abigantus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Nouri is nu in balbezit. Mlejnek onderschept slim de pass. Mlejnek met een sublieme pass. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Alizzi is nu in balbezit. Mlejnek onderschept slim de pass. Juszkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Juszkiewicz krijgt een gele kaart. Mlejnek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozák met een snel genomen vrije trap. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek geeft de bal voor. Abigantus bokst de bal weg.

65e minuut.
Alizzi speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vujanić neemt de hoekschop. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko schiet op doel. Abigantus bokst de bal weg.

66e minuut.
Abigantus speelt de bal door. Mlejnek kopt de bal weg. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko schiet op doel. Abigantus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - ***Barca*** 3:0

68e minuut.
Vujanić met de inworp. Giacomelli probeert naar een medespeler te passen. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - ***Barca*** 4:0

71e minuut.
Kozák verovert de bal door een tackle van achteren. Kozák met een sublieme pass. Mlejnek is nu in balbezit. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek geeft de bal voor. Klungelig pakt Vujanić de bal. Vujanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - ***Barca*** 5:0

77e minuut.
Parlayan probeert naar een medespeler te passen. Pidchenko heeft problemen om de bal te vangen. Pidchenko passt de bal in één keer door. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Vujanić schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Abigantus trapt de bal weg van het doel. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Dalangavičius passt de bal met de wreef. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko passt de bal zonder na te denken. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić haalt uit met een fantastische trap. Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 17%, ***Barca*** 83%.
Szachcior Bródno - ***Barca*** 5:0