Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Ratown TS Ruda Slaska
opa Tactiek best
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Świstak geeft een lange en hoge pass. Gherghel rent richting de bal. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - TS Ruda Slaska 0:1

7e minuut.
Pieprzyk heeft problemen om de bal te vangen. Pieprzyk geeft een hoge lob. Świstak geeft een hoge lob. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - TS Ruda Slaska 0:2

19e minuut.
Inworp. Pudlik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcola met een sublieme pass. Skolek heeft problemen om de bal te vangen. Skolek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Pranagal passt de bal in één keer door. Marcola rent richting de bal. Marcola passt de bal in één keer door. Skolek heeft problemen om de bal te vangen. Skolek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pieprzyk passt de bal in één keer door. Marcola is nu in balbezit. Marcola passt de bal zonder na te denken. Daar is Skolek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skolek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Korzeniewski speelt de bal door. Daar is Czapski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapski geeft de bal voor. Skolek rent richting de bal. Skolek schiet op doel. Berlusconi bokst de bal weg.

43e minuut.
Marcola passt de bal met de wreef. Muscă is nu in balbezit. Muscă geeft een hoge lob. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Muscă probeert naar een medespeler te passen. Dąbski rent richting de bal. Dąbski passt de bal zonder na te denken. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - TS Ruda Slaska 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 41%, TS Ruda Slaska 59%.
Fc. Ratown - TS Ruda Slaska 0:3

49e minuut.
Pranagal rent richting de bal. Pranagal passt de bal met de wreef. Filozof probeert naar een medespeler te passen. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - TS Ruda Slaska 1:3

52e minuut.
Gherghel geeft een lange en hoge pass. Pajarskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak geeft de bal voor. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanglorz onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
López kopt de bal weg. Daar is Korzeniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muscă geeft een hoge lob. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Czapski geeft een hoge lob. Pajarskis geeft een hoge lob. Acosta kopt de bal weg. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Chowaniec komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pajarskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarskis geeft een hoge lob. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel. Berezowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

72e minuut.
Berlusconi probeert naar een medespeler te passen. Acosta kopt de bal weg. Klungelig pakt Gherghel de bal. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Doeltrap. Meczecki komt het veld opgelopen. Dziarczyński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dziarczyński met een sublieme pass. Chowaniec met een sublieme pass. Skolek heeft problemen om de bal te vangen. Skolek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - TS Ruda Slaska 2:3

78e minuut.
López passt de bal in één keer door. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa geeft een hoge lob. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei schiet op doel. Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak geeft de bal voor. Apreotesei rent richting de bal. Dąbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Świstak kopt de bal weg. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa begaat een overtreding. Zabawa krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Zabawa speelt de bal door. Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft de bal voor. Apreotesei maakt een snoekduik en kopt de bal. Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - TS Ruda Slaska 2:4

88e minuut.
Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa geeft een lange en hoge pass. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Berezowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - TS Ruda Slaska 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 51%, TS Ruda Slaska 49%.
Fc. Ratown - TS Ruda Slaska 2:5