Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Ruda Slaska Fc. Ratown
best Tactiek opa
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 46.6
formidable Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Zabawa met een sublieme pass. Świstak is nu in balbezit. Met opzet legt Meczecki zijn tegenspeler op de grond. Meczecki krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Pieprzyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brokuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świstak is nu in balbezit. Świstak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Borejko rent richting de bal. Borejko passt de bal in één keer door. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muscă met een snelle inworp. Borejko met een sublieme pass. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Świstak geeft een lange en hoge pass. Tryba rent richting de bal. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei schiet op doel. Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - Fc. Ratown 1:0

43e minuut.
Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak geeft de bal voor. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - Fc. Ratown 2:0

45e minuut.
Świstak probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei rent richting de bal. Pieprzyk begaat een overtreding. Pieprzyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 39%, Fc. Ratown 61%.
TS Ruda Slaska - Fc. Ratown 2:0

46e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een lange en hoge pass. Borejko is nu in balbezit. Borejko geeft een hoge lob. Apreotesei maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă is nu in balbezit. Muscă met een sublieme pass. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko draait met de bal, schiet en ... Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Meczecki rent richting de bal. Meczecki geeft een hoge lob. Pajarskis is nu in balbezit. Skolek verovert de bal door een tackle van achteren. Skolek schiet op doel. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak geeft een hoge lob. Apreotesei kopt de bal weg. Borejko is nu in balbezit. Borejko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Buitenspel voor Apreotesei. Goede buitenspelval van de verdediging. Chowaniec komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zabawa geeft een hoge lob. Pieprzyk probeert de bal aan de voet te houden. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei schiet op doel. Berezowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - Fc. Ratown 3:0

70e minuut.
Gnat komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Berezowski met een sublieme pass. López geeft de bal voor. Daar is Gnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borejko rent richting de bal. Borejko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Buitenspel voor Apreotesei. Goede buitenspelval van de verdediging. Iwaszko komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Pajarskis onderschept slim de pass. Pajarskis geeft een lange en hoge pass. Czapski heeft problemen om de bal te vangen. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 31%, Fc. Ratown 69%.
TS Ruda Slaska - Fc. Ratown 3:0