Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PYRLANDIA 1922 Butcherers
NOWA Tactiek NOWA S2
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 59.4
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Paffenholz geeft een lange en hoge pass. Szczypkowski is nu in balbezit. Szczypkowski geeft een lange en hoge pass. Basso is nu in balbezit. Basso haalt uit met een fantastische trap. Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Zadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cacciavillani de bal. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev draait met de bal, schiet en ... Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Totev geeft de bal voor. Bérczy probeert de bal aan de voet te houden. Apostu is nu in balbezit. Apostu geeft de bal voor. Basso maakt een snoekduik en kopt de bal. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Totev rent richting de bal. Totev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - Butcherers 0:1

35e minuut.
Michelin passt de bal in één keer door. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak met een sublieme pass. Basso rent richting de bal. Basso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Daar is Zadnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zadnik met een sublieme pass. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak geeft een hoge lob. Totev maakt een snoekduik en kopt de bal. Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Inworp. Tomczak met de inworp. Apostu geeft een hoge lob. Basso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zadnik speelt de bal door. Apostu is nu in balbezit. Apostu speelt de bal door. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak geeft een hoge lob. Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYRLANDIA 1922 66%, Butcherers 34%.
PYRLANDIA 1922 - Butcherers 0:1

47e minuut.
Basso passt de bal met de wreef. Totev is nu in balbezit. Krzemiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Totev raakt geblesseerd tijdens het duel. Basso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Rickhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak probeert naar een medespeler te passen. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Basso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Apostu met een sublieme pass. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak geeft de bal voor. Totev maakt een snoekduik en kopt de bal. Działo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - Butcherers 0:2

63e minuut.
Zadnik is nu in balbezit. Zadnik passt de bal zonder na te denken. Totev is nu in balbezit. Totev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Apostu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tomczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomczak met een sublieme pass. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Basso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Paffenholz rent richting de bal. Paffenholz speelt de bal door. Baker rent richting de bal. Baker draait met de bal, schiet en ... Tuniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - Butcherers 1:2

70e minuut.
Baker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zadnik geeft een lange en hoge pass. Daar is Rickhoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basso rent richting de bal. Basso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Grković met een sublieme pass. Klungelig pakt Tomczak de bal. Tomczak geeft een lange en hoge pass. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Basso schiet op doel. Działo bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Tomczak de bal. Tomczak geeft de bal voor. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev schiet op doel. Działo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - Butcherers 1:3

85e minuut.
Apostu is nu in balbezit. Apostu passt de bal in één keer door. Tomczak is nu in balbezit. Tomczak geeft de bal voor. Działo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYRLANDIA 1922 71%, Butcherers 29%.
PYRLANDIA 1922 - Butcherers 1:3