Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butcherers PYRLANDIA 1922
NOWA S2 Tactiek NOWA
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 51.1
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Tomczak is nu in balbezit. Tomczak geeft de bal voor. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev haalt uit met een fantastische trap. Działo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - PYRLANDIA 1922 1:0

5e minuut.
Bérczy rent richting de bal. Apostu onderschept slim de pass. Apostu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Totev de bal. Totev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzemiński verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka speelt de bal door. Bérczy is nu in balbezit. Totev onderschept slim de pass. Totev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bérczy heeft problemen om de bal te vangen. Bérczy geeft de bal voor. Loof rent richting de bal. Loof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Butcherers - PYRLANDIA 1922 1:1

13e minuut.
Rickhoff geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apostu geeft een hoge lob. Totev maakt een snoekduik en kopt de bal. Działo bokst de bal weg. Basso rent richting de bal. Basso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - PYRLANDIA 1922 2:1

37e minuut.
Inworp. Apostu met de inworp. Tomczak geeft een lange en hoge pass. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev haalt uit met een fantastische trap. Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rickhoff bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zadnik onderschept slim de pass. Zadnik passt de bal met de wreef. Basso speelt de bal door. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev haalt uit met een fantastische trap. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krzemiński kopt de bal weg. Emery kan de bal niet met de borst controleren. Totev is nu in balbezit. Totev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 36%, PYRLANDIA 1922 64%.
Butcherers - PYRLANDIA 1922 2:1

49e minuut.
Miserdovski is nu in balbezit. Miserdovski geeft een lange en hoge pass. Basso kopt de bal weg. Totev rent richting de bal. Totev draait met de bal, schiet en ... Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Emery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Basso schiet op doel. Emery probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Apostu met een sublieme pass. Daar is Zadnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zadnik geeft een hoge lob. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Krzemiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemiński speelt de bal door. Tomczak speelt de bal door. Basso rent richting de bal. Basso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Miserdovski is nu in balbezit. Zadnik rent richting de bal. Zadnik speelt de bal door. Apostu geeft een lange en hoge pass. Totev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Soublette verovert de bal door een tackle van achteren. Grković rent richting de bal. Soublette maakt een afschuwelijke overtreding. Grković wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Grković probeert naar een medespeler te passen. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak geeft een hoge lob. Totev krijgt zijn hoofd ertegen. Działo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - PYRLANDIA 1922 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 44%, PYRLANDIA 1922 56%.
Butcherers - PYRLANDIA 1922 3:1