Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aigel ***Barca***
442of Tactiek bum
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
67.8 gemiddelde waardering 65.8
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


17e minuut.
Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero geeft de bal voor. Gaggiola is nu in balbezit. Seiferheld verovert de bal door een tackle van achteren. Seiferheld schiet op doel. Abigantus bokst de bal weg.

20e minuut.
Cervo de Luca passt de bal zonder na te denken. Laudani is nu in balbezit. Laudani passt de bal zonder na te denken. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ... Gołyga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pozzolo geeft een lange en hoge pass. Roszkowski rent richting de bal. Roszkowski met een sublieme pass. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pazdan probeert naar een medespeler te passen. Popa geeft een lange en hoge pass. Zimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Guşeilă onderschept slim de pass. Popa geeft een hoge lob. Cobeño probeert de bal aan de voet te houden. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pazdan kopt de bal weg. Popa is nu in balbezit. Popa geeft een lange en hoge pass. Seiferheld springt en kopt de bal. Abigantus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - ***Barca*** 1:0

44e minuut.
Mazánek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dabić de bal. Dabić geeft de bal voor. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aigel 42%, ***Barca*** 58%.
Aigel - ***Barca*** 1:0

46e minuut.
Goldschmied komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Cervo de Luca rent richting de bal. Mazánek is nu in balbezit. Mazánek speelt de bal door. Goldschmied bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap. Abigantus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Nasolu passt de bal in één keer door. Cobeño is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazánek. Mazánek krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Mazánek kan de bal niet met de borst controleren. Mazánek speelt de bal door. Popa geeft een hoge lob. Daar is Goldschmied, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldschmied schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Roszkowski probeert naar een medespeler te passen. Chyła rent richting de bal. Chyła passt de bal zonder na te denken. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nasolu kopt de bal weg. Acero heeft problemen om de bal te vangen. Chyła rent richting de bal. Chyła schiet op doel. Gołyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aigel - ***Barca*** 1:1

77e minuut.
Seiferheld passt de bal met de wreef. Mazánek geeft de bal voor. Zimmermann rent richting de bal. Goldschmied onderschept slim de pass. Goldschmied schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - ***Barca*** 2:1

90e minuut.
Tomečak verovert de bal door een tackle van achteren. Chyła is nu in balbezit. Tomečak begaat een overtreding. Tomečak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aigel 53%, ***Barca*** 47%.
Aigel - ***Barca*** 2:1