Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szachcior Bródno FC Gdovia Gdów
bcz-att mirror2 Tactiek gDoViA
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
64.3 gemiddelde waardering 56.4
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Filemon speelt de bal door. Catalan rent richting de bal. Catalan met een sublieme pass. Berlea is nu in balbezit. Berlea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan passt de bal zonder na te denken. Durukan is nu in balbezit. Durukan draait met de bal, schiet en ... Vuletić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - FC Gdovia Gdów 0:1

14e minuut.
Catalan kopt de bal weg. Dalangavičius speelt de bal door. Kozák speelt de bal door. Daar is Mlejnek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlejnek schiet op doel. Wielgus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lurling is nu in balbezit. Lurling passt de bal met de wreef. Filemon met een sublieme pass. Berlea rent richting de bal. Berlea schiet op doel. Vuletić bokst de bal weg.

18e minuut.
Żuchowski geeft een hoge lob. Seguro met een sublieme pass. Suncovas geeft een lange en hoge pass. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Wielgus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Suncovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Suncovas probeert naar een medespeler te passen. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szachcior Bródno - FC Gdovia Gdów 1:1

23e minuut.
Giacomelli heeft problemen om de bal te vangen. Giacomelli speelt de bal door. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Wielgus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - FC Gdovia Gdów 2:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lurling met de inworp. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon geeft een lange en hoge pass. Berlea springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Filemon is nu in balbezit. Filemon geeft een hoge lob. Durukan rent richting de bal. Durukan schiet op doel. Vuletić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szachcior Bródno - FC Gdovia Gdów 2:2

37e minuut.
Catalan is nu in balbezit. Catalan passt de bal zonder na te denken. Daar is Durukan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durukan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - FC Gdovia Gdów 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 47%, FC Gdovia Gdów 53%.
Szachcior Bródno - FC Gdovia Gdów 2:3

47e minuut.
Napieralski kopt de bal weg. Kozák probeert naar een medespeler te passen. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szachcior Bródno - FC Gdovia Gdów 3:3

47e minuut.
Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filemon. Pidchenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seguro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suncovas kopt de bal weg. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muchomorski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Chalkias passt de bal met de wreef. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Posanow begaat een overtreding. Posanow krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Pidchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pidchenko passt de bal in één keer door. Chalkias heeft problemen om de bal te vangen. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. Wielgus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli passt de bal in één keer door. Kozák speelt de bal door. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kozák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias rent richting de bal. Kozák speelt de bal door. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Posanow is nu in balbezit. Kozák verovert de bal door een tackle van achteren. Kozák met een sublieme pass. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 42%, FC Gdovia Gdów 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szachcior Bródno - FC Gdovia Gdów 3:3