Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdovia Gdów Szachcior Bródno
gDoViA Tactiek 5def
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 60.8
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Olaru geeft een lange en hoge pass. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli geeft een lange en hoge pass. Chalkias rent richting de bal. Chalkias draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Szachcior Bródno 0:1

6e minuut.
Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko rent richting de bal. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias schiet op doel. Wielgus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Szachcior Bródno 0:2

15e minuut.
Vuletić trapt de bal weg. Daar is Giacomelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacomelli met een sublieme pass. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Posanow de bal. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek schiet op doel. Wielgus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Szachcior Bródno 0:3

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lurling geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Berlea is nu in balbezit. Berlea haalt uit met een fantastische trap. Vuletić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Szachcior Bródno 1:3

30e minuut.
Posanow geeft een lange en hoge pass. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli geeft een hoge lob. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Kozák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pidchenko de bal. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Berlea is nu in balbezit. Berlea passt de bal zonder na te denken. Lurling speelt de bal door. Berlea rent richting de bal. Berlea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Lafuente speelt de bal door. Lurling probeert naar een medespeler te passen. Catalan probeert naar een medespeler te passen. Durukan is nu in balbezit. Durukan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 48%, Szachcior Bródno 52%.
FC Gdovia Gdów - Szachcior Bródno 1:3

49e minuut.
Inworp. Shevley komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riera komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Klungelig pakt Lafuente de bal. Lafuente probeert naar een medespeler te passen. Durukan is nu in balbezit. Durukan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Muchomorski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Giacomelli geeft een lange en hoge pass. Chalkias controleert de bal met de borst. Komórka begaat een overtreding. Chalkias roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chalkias kan niet meer verder spelen. Vujanić komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Shevley geeft een hoge lob. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan geeft een hoge lob. Muchomorski is nu in balbezit. Muchomorski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mlejnek verovert de bal door een tackle van achteren. Mlejnek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Komórka de bal onder controle te krijgen. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Wielgus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Lurling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lafuente rent richting de bal. Lafuente passt de bal met de wreef. Muchomorski rent richting de bal. Muchomorski draait met de bal, schiet en ... Vuletić bokst de bal weg.

85e minuut.
Giacomelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mlejnek de bal. Mlejnek passt de bal zonder na te denken. Vujanić heeft problemen om de bal te vangen. Vujanić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. Wielgus bokst de bal weg.

88e minuut.
Giacomelli geeft de bal voor. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić rent richting de bal. Vujanić haalt uit met een fantastische trap. Wielgus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Szachcior Bródno 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 45%, Szachcior Bródno 55%.
FC Gdovia Gdów - Szachcior Bródno 1:4