Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butcherers Fc. Ratown
NOWA S2 Tactiek opa
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Marcola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Filozof de bal. Filozof speelt de bal door. Skolek rent richting de bal. Skolek draait met de bal, schiet en ... Tuniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ceranka met een sublieme pass. Skolek rent richting de bal. Skolek draait met de bal, schiet en ... Tuniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Pranagal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meczecki komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Apostu met een sublieme pass. Tomczak speelt de bal door. Basso rent richting de bal. Totev rent richting de bal. Totev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - Fc. Ratown 1:0

41e minuut.
Pudlik passt de bal zonder na te denken. Marcola speelt de bal door. Skolek is nu in balbezit. Skolek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Butcherers - Fc. Ratown 1:1

45e minuut.
Zadnik passt de bal zonder na te denken. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu passt de bal zonder na te denken. Basso rent richting de bal. Basso schiet op doel. Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 62%, Fc. Ratown 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Butcherers - Fc. Ratown 1:1

52e minuut.
Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Basso rent richting de bal. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Basso onderschept slim de pass. Basso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Szczypkowski probeert naar een medespeler te passen. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak geeft een lange en hoge pass. Totev maakt een snoekduik en kopt de bal. Berezowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chowaniec komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Szczypkowski rent richting de bal. Szczypkowski geeft de bal voor. Wanglorz kopt de bal weg. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Szczypkowski onderschept slim de pass. Szczypkowski met een sublieme pass. Tomczak is nu in balbezit. Tomczak passt de bal zonder na te denken. Basso geeft een lange en hoge pass. Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Totev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dziarczyński komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Apostu met een sublieme pass. Totev rent richting de bal. Gherghel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gherghel krijgt een gele kaart. Totev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basso neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - Fc. Ratown 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 44%, Fc. Ratown 56%.
Butcherers - Fc. Ratown 2:1