Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Ruda Slaska PYRLANDIA 1922
best Tactiek NOWA
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 52.3
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Cacciavillani rent richting de bal. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei passt de bal met de wreef. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Muscă met een snelle inworp. Świstak geeft de bal voor. Apreotesei krijgt zijn hoofd ertegen. Działo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - PYRLANDIA 1922 1:0

7e minuut.
Cacciavillani onderschept slim de pass. Muscă verovert de bal door een tackle van achteren. Muscă geeft een hoge lob. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei schiet op doel. Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rickhoff heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Świstak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă geeft een lange en hoge pass. Apreotesei springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Buitenspel voor Apreotesei. Goede buitenspelval van de verdediging. Cacciavillani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Weselik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi bokst de bal weg.

28e minuut.
Bérczy speelt de bal door. Baker rent richting de bal. Świstak onderschept slim de pass. Świstak geeft een hoge lob. Apreotesei springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zabawa kopt de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Acosta passt de bal in één keer door. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Paffenholz rent richting de bal. López onderschept slim de pass. López geeft een lange en hoge pass. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Paffenholz is nu in balbezit. Klungelig pakt Paffenholz de bal. López rent richting de bal. Paffenholz verovert de bal door een tackle van achteren. Paffenholz draait met de bal, schiet en ... Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loof rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Ruda Slaska - PYRLANDIA 1922 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 35%, PYRLANDIA 1922 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Ruda Slaska - PYRLANDIA 1922 1:1

46e minuut.
Konarski probeert naar een medespeler te passen. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei rent richting de bal. Borejko rent richting de bal. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Muscă speelt de bal door. Zabawa probeert naar een medespeler te passen. Acosta speelt de bal door. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - PYRLANDIA 1922 2:1

57e minuut.
Maragall kan de bal niet met de borst controleren. Świstak rent richting de bal. Świstak passt de bal in één keer door. Borejko heeft problemen om de bal te vangen. Borejko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Daar is Maragall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świstak met een sublieme pass. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Działo bokst de bal weg.

76e minuut.
Borejko probeert de bal aan de voet te houden. Loof rent richting de bal. Świstak onderschept slim de pass. Świstak geeft de bal voor. Apreotesei krijgt zijn hoofd ertegen. Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta speelt de bal door. Apreotesei is nu in balbezit. Borejko rent richting de bal. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 42%, PYRLANDIA 1922 58%.
TS Ruda Slaska - PYRLANDIA 1922 2:1