Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PYRLANDIA 1922 TS Ruda Slaska
NOWA Tactiek best
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
52.2 gemiddelde waardering 65.3
good Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


26e minuut.
Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Paffenholz probeert naar een medespeler te passen. Pajarskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Loof verovert de bal door een tackle van achteren. Loof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Maragall de bal. Maragall met een sublieme pass. Weselik is nu in balbezit. Soublette verovert de bal door een tackle van achteren. Soublette draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko met een sublieme pass. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - TS Ruda Slaska 0:1

36e minuut.
Dubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubas met een sublieme pass. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - TS Ruda Slaska 0:2

40e minuut.
Pajarskis rent richting de bal. Soublette verovert de bal door een tackle van achteren. Soublette passt de bal zonder na te denken. Loof rent richting de bal. Loof haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani is nu in balbezit. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Borejko is nu in balbezit. Borejko draait met de bal, schiet en ... Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Borejko geeft een lange en hoge pass. Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak geeft de bal voor. Apreotesei springt en kopt de bal. Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYRLANDIA 1922 66%, TS Ruda Slaska 34%.
PYRLANDIA 1922 - TS Ruda Slaska 0:2

46e minuut.
Weselik geeft een hoge lob. Acosta kopt de bal weg. Emery kan de bal niet met de borst controleren. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. Działo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - TS Ruda Slaska 0:3

51e minuut.
López onderschept slim de pass. López passt de bal in één keer door. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko met een sublieme pass. Klungelig pakt Apreotesei de bal. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - TS Ruda Slaska 0:4

55e minuut.
Klungelig pakt López de bal. Rochowiak geeft een hoge lob. Borejko is nu in balbezit. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - TS Ruda Slaska 0:5

69e minuut.
Bérczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta onderschept slim de pass. Acosta geeft een lange en hoge pass. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Acosta geeft een hoge lob. Borejko probeert de bal met de borst te controleren. Cacciavillani is nu in balbezit. Borejko onderschept slim de pass. Borejko schiet op doel. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Konarski rent richting de bal. Konarski geeft een lange en hoge pass. Loof rent richting de bal. Paffenholz rent richting de bal. Paffenholz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Maragall verovert de bal door een tackle van achteren. Maragall geeft de bal voor. Klungelig pakt Weselik de bal. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Paffenholz speelt de bal door. López geeft een hoge lob. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYRLANDIA 1922 57%, TS Ruda Slaska 43%.
PYRLANDIA 1922 - TS Ruda Slaska 0:5