Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Ruda Slaska Szachcior Bródno
best Tactiek sęczki
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 66.6
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Świstak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borejko de bal. Borejko passt de bal zonder na te denken. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Pidchenko de bal. Pidchenko passt de bal in één keer door. Mlejnek is nu in balbezit. Chalkias rent richting de bal. Chalkias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zabawa passt de bal in één keer door. Świstak rent richting de bal. Świstak passt de bal in één keer door. Borejko is nu in balbezit. Borejko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kozák probeert naar een medespeler te passen. Mlejnek is nu in balbezit. Pidchenko rent richting de bal. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Apreotesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. Vuletić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - Szachcior Bródno 1:0

32e minuut.
Vuletić met een sublieme pass. Muscă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suncovas probeert naar een medespeler te passen. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mlejnek maakt een snoekduik en kopt de bal. Berlusconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Chalkias rent richting de bal. Weselik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chalkias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kozák met een snel genomen vrije trap. Chalkias krijgt zijn hoofd ertegen. Berlusconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 50%, Szachcior Bródno 50%.
TS Ruda Slaska - Szachcior Bródno 1:0

47e minuut.
Daar is Kozák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giacomelli de bal. Giacomelli geeft de bal voor. Pidchenko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias passt de bal in één keer door. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Ruda Slaska - Szachcior Bródno 1:1

50e minuut.
Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pidchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berlusconi speelt de bal door. Świstak kopt de bal weg. Mlinar rent richting de bal. Apreotesei onderschept slim de pass. Apreotesei schiet op doel. Vuletić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - Szachcior Bródno 2:1

54e minuut.
Mlinar verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muscă met een snelle inworp. Borejko is nu in balbezit. Borejko schiet op doel. Vuletić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pidchenko rent richting de bal. Pajarskis is nu in balbezit. Pajarskis passt de bal met de wreef. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko schiet op doel. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Berlusconi met een harde bal richting middenveld. Kozák kopt de bal weg. Suncovas met een sublieme pass. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko passt de bal zonder na te denken. Suncovas met een sublieme pass. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Rochowiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fiut komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Apreotesei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mlinar. Mlinar krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Berlusconi met een sublieme pass. Acosta kopt de bal weg. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - Szachcior Bródno 3:1

79e minuut.
Pidchenko probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Vuletić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Feraru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Muscă met een snelle inworp. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Vuletić bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Acosta zal de hoekschop nemen. Apreotesei krijgt zijn hoofd ertegen. Vuletić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 48%, Szachcior Bródno 52%.
TS Ruda Slaska - Szachcior Bródno 3:1