Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butcherers Aigel
NOWA S2 Tactiek 442of
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
54.4 gemiddelde waardering 63.8
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Miserdovski is nu in balbezit. Miserdovski speelt de bal door. Tomczak heeft problemen om de bal te vangen. Tomczak geeft de bal voor. Jiyun krijgt zijn hoofd ertegen. Gołyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Pazdan onderschept slim de pass. Zadnik is nu in balbezit. Zadnik geeft de bal voor. Basso springt en kopt de bal. Gołyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tomczak probeert naar een medespeler te passen. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazdan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pazdan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa passt de bal zonder na te denken. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - Aigel 0:1

32e minuut.
Efremov passt de bal in één keer door. Popa speelt de bal door. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Szczypkowski geeft de bal voor. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak geeft de bal voor. Basso springt en kopt de bal. Gołyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Butcherers - Aigel 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 39%, Aigel 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Butcherers - Aigel 1:1

46e minuut.
Goldschmied komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Acero geeft een hoge lob. Popa rent richting de bal. Zadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - Aigel 1:2

54e minuut.
Tomczak rent richting de bal. Acero is nu in balbezit. Acero geeft een lange en hoge pass. Goldschmied kopt de bal weg. Seiferheld is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - Aigel 1:3

64e minuut.
Popa is nu in balbezit. Popa passt de bal met de wreef. Mazánek met een sublieme pass. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Efremov met een sublieme pass. Popa rent richting de bal. Popa passt de bal in één keer door. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Tomczak probeert naar een medespeler te passen. Basso is nu in balbezit. Basso passt de bal met de wreef. Jiyun rent richting de bal. Jiyun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gołyga bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Turay rent richting de bal. Turay geeft een hoge lob. Goldschmied kopt de bal weg. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld schiet op doel. Tuniz bokst de bal weg.

83e minuut.
Mazánek passt de bal zonder na te denken. Dabić rent richting de bal. Miserdovski begaat een overtreding. Miserdovski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Klungelig pakt Turay de bal. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak passt de bal zonder na te denken. Basso rent richting de bal. Basso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 49%, Aigel 51%.
Butcherers - Aigel 1:3