Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aigel Butcherers
442of Tactiek NOWA S2
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 56.2
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Daar is Tomczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabić is nu in balbezit. Dabić geeft een lange en hoge pass. Seiferheld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goldschmied maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - Butcherers 1:0

11e minuut.
Tomečak speelt de bal door. Mazánek met een sublieme pass. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap. Tuniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pazdan met een sublieme pass. Mazánek rent richting de bal. Mazánek passt de bal in één keer door. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld schiet op doel. Tuniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ceranka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pazdan probeert de bal met de borst te controleren. Pazdan geeft een hoge lob. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - Butcherers 2:0

27e minuut.
Basso speelt de bal door. Tomczak heeft problemen om de bal te vangen. Tomczak passt de bal in één keer door. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tomczak met een sublieme pass. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak is nu in balbezit. Tomczak geeft een lange en hoge pass. Totev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - Butcherers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aigel 55%, Butcherers 45%.
Aigel - Butcherers 2:1

46e minuut.
Crepaldi komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Efremov geeft de bal voor. Seiferheld rent richting de bal. Frenčák begaat een overtreding. Frenčák krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković is nu in balbezit. Grković passt de bal in één keer door. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Apostu de bal. Gagulić is nu in balbezit. Apostu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apostu krijgt een gele kaart. Gagulić raakt geblesseerd tijdens het duel. Gagulić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - Butcherers 3:1

56e minuut.
Efremov is nu in balbezit. Efremov passt de bal in één keer door. Totev is nu in balbezit. Totev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - Butcherers 3:2

64e minuut.
Dabić probeert naar een medespeler te passen. Pazdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazdan speelt de bal door. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. Tuniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Totev rent richting de bal. Apostu rent richting de bal. Apostu passt de bal in één keer door. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Basso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mazánek passt de bal in één keer door. Crepaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Crepaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Crepaldi schiet op doel. Tuniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Totev is nu in balbezit. Tomečak is nu in balbezit. Tomečak geeft een lange en hoge pass. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. Tuniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Dabić rent richting de bal. Kalnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kalnik probeert naar een medespeler te passen. Tomczak geeft een hoge lob. Totev kopt de bal weg. Istenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aigel 42%, Butcherers 58%.
Aigel - Butcherers 3:2