Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.29 [del]
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16304
***Barca*** Fc. Ratown
bum Tactiek opa
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.9 gemiddelde waardering 45.9
excellent Schieten solid
excellent Passen good
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Chyła passt de bal zonder na te denken. Skolek is nu in balbezit. Cobeño begaat een overtreding. Cobeño krijgt een gele kaart. Skolek raakt geblesseerd tijdens het duel. Skolek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sławiński is nu in balbezit. Sławiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Roszkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Wanglorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - Fc. Ratown 1:0

9e minuut.
Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Sławiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaggiola. Sławiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Skolek komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Wanglorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła is nu in balbezit. Chyła schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - Fc. Ratown 2:0

19e minuut.
Skolek is nu in balbezit. Skolek passt de bal met de wreef. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Cervo de Luca kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Meczecki passt de bal zonder na te denken. Sławiński rent richting de bal. Sławiński met een sublieme pass. Skolek rent richting de bal. Skolek haalt uit met een fantastische trap. Abigantus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cobeño geeft een lange en hoge pass. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca passt de bal met de wreef. Chyła rent richting de bal. Chyła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Nasolu speelt de bal door. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski met een sublieme pass. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zimmermann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pranagal met een snelle inworp. Skolek rent richting de bal. Skolek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chyła is nu in balbezit. Czapski rent richting de bal. Chyła verovert de bal door een tackle van achteren. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Roszkowski passt de bal in één keer door. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ... Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski met een sublieme pass. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Cobeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobeño geeft een hoge lob. Pieprzyk is nu in balbezit. Cervo de Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Cervo de Luca schiet op doel. De bal raakt de paal. Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 43%, Fc. Ratown 57%.
***Barca*** - Fc. Ratown 2:0

49e minuut.
Chyła kopt de bal weg. Wanglorz heeft problemen om de bal te vangen. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ... Berezowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - Fc. Ratown 3:0

52e minuut.
Gaggiola probeert naar een medespeler te passen. Laudani bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudani met een sublieme pass. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ... Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chyła rent richting de bal. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Klungelig pakt Czapski de bal. Chyła rent richting de bal. Klungelig pakt Chyła de bal. Chyła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gnat komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Gaggiola met een snelle inworp. Laudani rent richting de bal. Laudani passt de bal zonder na te denken. Gaggiola geeft een hoge lob. Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chyła kan de bal niet met de borst controleren. Chyła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Cervo de Luca is nu in balbezit. Gnat begaat een overtreding. Cervo de Luca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cieślarczyk komt het veld opgelopen. Cobeño met een snel genomen vrije trap. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chowaniec komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Laudani met een sublieme pass. Meczecki is nu in balbezit. Meczecki passt de bal in één keer door. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ... Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kercher kopt de bal weg. Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Laudani is nu in balbezit. Laudani passt de bal in één keer door. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. Berezowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

82e minuut.
Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Gnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - Fc. Ratown 4:0

83e minuut.
Gaggiola onderschept slim de pass. Gaggiola met een sublieme pass. Laudani probeert naar een medespeler te passen. Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca schiet op doel. Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pranagal geeft een lange en hoge pass. Cieślarczyk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nasolu neemt vlug de vrije trap. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 31%, Fc. Ratown 69%.
***Barca*** - Fc. Ratown 4:0