Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdovia Gdów PYRLANDIA 1922
gDoViA Tactiek NOWA
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 52.8
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Berlea passt de bal met de wreef. Catalan rent richting de bal. Catalan passt de bal in één keer door. Durukan heeft problemen om de bal te vangen. Durukan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cacciavillani onderschept slim de pass. Cacciavillani passt de bal zonder na te denken. Konarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarski geeft een hoge lob. Paffenholz geeft een hoge lob. Lenczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Catalan kopt de bal weg. Klungelig pakt Durukan de bal. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Durukan onderschept slim de pass. Durukan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Loof passt de bal in één keer door. Paffenholz is nu in balbezit. Napieralski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Napieralski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Napieralski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Paffenholz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paffenholz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Paffenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Loof begaat een overtreding. Loof krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Catalan speelt de bal door. Lurling bereikt de bal nog maar net als eerste. Lurling passt de bal zonder na te denken. Durukan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durukan haalt uit met een fantastische trap. Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - PYRLANDIA 1922 1:0

28e minuut.
Lurling geeft een lange en hoge pass. Durukan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durukan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lafuente neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Komórka geeft een lange en hoge pass. Krzemiński rent richting de bal. Durukan onderschept slim de pass. Durukan haalt uit met een fantastische trap. Działo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Konarski rent richting de bal. Konarski geeft een hoge lob. Loof probeert de bal aan de voet te houden. Paffenholz is nu in balbezit. Paffenholz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 54%, PYRLANDIA 1922 46%.
FC Gdovia Gdów - PYRLANDIA 1922 1:0

48e minuut.
Daar is Paffenholz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paffenholz passt de bal met de wreef. Loof bereikt de bal nog maar net als eerste. Loof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdovia Gdów - PYRLANDIA 1922 1:1

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Loof stond buitenspel. Riera komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Lafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente passt de bal met de wreef. Riera is nu in balbezit. Riera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - PYRLANDIA 1922 2:1

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olaru komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Berlea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Filemon komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Maragall probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Loof de bal. Komórka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loof is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maragall wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filemon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konarski is nu in balbezit. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Paffenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paffenholz probeert naar een medespeler te passen. Loof rent richting de bal. Loof schiet op doel. Lenczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdovia Gdów - PYRLANDIA 1922 2:2

84e minuut.
Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragall onderschept slim de pass. Maragall met een sublieme pass. Loof bereikt de bal nog maar net als eerste. Loof draait met de bal, schiet en ... Lenczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Cacciavillani speelt de bal door. Loof bereikt de bal nog maar net als eerste. Loof passt de bal in één keer door. Soublette rent richting de bal. Soublette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - PYRLANDIA 1922 2:3

90e minuut.
Cacciavillani geeft een lange en hoge pass. Soublette rent richting de bal. Olaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 49%, PYRLANDIA 1922 51%.
FC Gdovia Gdów - PYRLANDIA 1922 2:3