Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aigel TS Ruda Slaska
442of Tactiek best
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 63.2
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Pazdan kopt de bal weg. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabawa krijgt een gele kaart. Dabić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pazdan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seiferheld is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pajarskis. Pajarskis krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Świstak speelt de bal door. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă geeft een lange en hoge pass. Apreotesei springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Seiferheld kan de bal niet met de borst controleren. Mazánek is nu in balbezit. Mazánek passt de bal in één keer door. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - TS Ruda Slaska 1:0

11e minuut.
López kopt de bal weg. Świstak is nu in balbezit. Świstak passt de bal met de wreef. Borejko is nu in balbezit. Borejko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Berlusconi met een sublieme pass. Borejko is nu in balbezit. Borejko passt de bal zonder na te denken. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Muscă met een sublieme pass. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko passt de bal met de wreef. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Acosta de bal onder controle te krijgen. Mazánek speelt de bal door. Dabić is nu in balbezit. Dabić geeft een lange en hoge pass. Bigoni krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - TS Ruda Slaska 2:0

25e minuut.
Mazánek is nu in balbezit. Mazánek passt de bal zonder na te denken. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Borejko kopt de bal weg. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazdan begaat een overtreding. Pazdan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aigel 56%, TS Ruda Slaska 44%.
Aigel - TS Ruda Slaska 2:0

46e minuut.
Goldschmied komt het veld opgelopen.

48e minuut.
López speelt de bal door. Acosta is nu in balbezit. Acosta passt de bal met de wreef. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Acero verovert de bal door een tackle van achteren. Borejko onderschept slim de pass. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Istenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - TS Ruda Slaska 2:1

53e minuut.
Goldschmied kopt de bal weg. Berlusconi speelt de bal door. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić geeft een hoge lob. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... Berlusconi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - TS Ruda Slaska 3:1

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Seiferheld de bal onder controle te krijgen. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld onderschept slim de pass. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Berlusconi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

74e minuut.
Pajarskis kan de bal niet met de borst controleren. Goldschmied rent richting de bal. Pajarskis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pajarskis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Goldschmied raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Mazánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazánek probeert naar een medespeler te passen. Goldschmied is nu in balbezit. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Berlusconi met een sublieme pass. Acero met een sublieme pass. Mazánek geeft een lange en hoge pass. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Berlusconi bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Rochowiak de bal onder controle te krijgen. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tomečak geeft een lange en hoge pass. Seiferheld probeert de bal met de borst te controleren. Rochowiak rent richting de bal. Seiferheld onderschept slim de pass. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Goldschmied is nu in balbezit. Seiferheld is nu in balbezit. Rochowiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rochowiak krijgt een gele kaart. Seiferheld is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seiferheld zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Berlusconi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - TS Ruda Slaska 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aigel 43%, TS Ruda Slaska 57%.
Aigel - TS Ruda Slaska 4:1