Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Ruda Slaska Aigel
best Tactiek 442of
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 67.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Pajarskis heeft problemen om de bal te vangen. Zabawa met een sublieme pass. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. Istenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Apreotesei rent richting de bal. Acero onderschept slim de pass. Acero geeft een hoge lob. Goldschmied rent richting de bal. Goldschmied geeft de bal voor. Berlusconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Świstak speelt de bal door. Apreotesei rent richting de bal. Efremov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zabawa kopt de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Gagulić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gagulić krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zabawa is nu in balbezit. Zabawa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Acero de bal onder controle te krijgen. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Efremov kopt de bal weg. Świstak is nu in balbezit. Świstak passt de bal met de wreef. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Efremov geeft een hoge lob. Rochowiak probeert naar een medespeler te passen. Turay probeert de bal aan de voet te houden. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel. Istenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tomečak geeft een hoge lob. Inworp. Muscă met een snelle inworp. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pazdan onderschept slim de pass. Pazdan probeert naar een medespeler te passen. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert López de bal onder controle te krijgen. Berlusconi bokst de bal weg. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Acosta passt de bal in één keer door. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko passt de bal met de wreef. Apreotesei heeft problemen om de bal te vangen. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. Istenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 46%, Aigel 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Ruda Slaska - Aigel 0:0

46e minuut.
Crepaldi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Zabawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabawa geeft een lange en hoge pass. Apreotesei kopt de bal weg. Daar is Borejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borejko draait met de bal, schiet en ... Istenes bokst de bal weg.

50e minuut.
Mazánek met een sublieme pass. Muscă is nu in balbezit. Muscă met een sublieme pass. Borejko rent richting de bal. Borejko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal zonder na te denken. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Rochowiak speelt de bal door. Zabawa geeft de bal voor. Daar is Efremov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. Istenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Mazánek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crepaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crepaldi haalt uit met een fantastische trap. López probeert de bal aan de voet te houden. Berlusconi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Pazdan kopt de bal weg. Dabić rent richting de bal. Dabić passt de bal in één keer door. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mazánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazánek passt de bal met de wreef. Dabić probeert de bal aan de voet te houden. Dabić geeft een hoge lob. Seiferheld krijgt zijn hoofd ertegen. Berlusconi bokst de bal weg. Crepaldi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van López ... Strafschop! Directe rode kaart, López moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! López schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Crepaldi raakt geblesseerd tijdens het duel. Seiferheld legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pazdan passt de bal in één keer door. Crepaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak begaat een overtreding. Crepaldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazánek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pazdan onderschept slim de pass. Pazdan met een sublieme pass. Crepaldi rent richting de bal. Crepaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - Aigel 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 44%, Aigel 56%.
TS Ruda Slaska - Aigel 0:1