Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szachcior Bródno Butcherers
bcz-att mirror2 Tactiek NOWA S2
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
65.1 gemiddelde waardering 57.4
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Tomczak probeert naar een medespeler te passen. Apostu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dalangavičius de bal. Totev onderschept slim de pass. Totev draait met de bal, schiet en ... Vuletić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Szczypkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypkowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Seguro de bal onder controle te krijgen. Totev rent richting de bal. Totev schiet op doel. Vuletić bokst de bal weg.

9e minuut.
Kozák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozák geeft een lange en hoge pass. Grković is nu in balbezit. Mlejnek verovert de bal door een tackle van achteren. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap. Tuniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - Butcherers 1:0

11e minuut.
Basso kopt de bal weg. Mlinar is nu in balbezit. Mlinar geeft een lange en hoge pass. Pidchenko kan de bal niet met de borst controleren. Ceranka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Totev springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Michelin verovert de bal door een tackle van achteren. Michelin passt de bal met de wreef. Apostu probeert naar een medespeler te passen. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Basso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Michelin geeft een lange en hoge pass. Seguro kopt de bal weg. Klungelig pakt Mlejnek de bal. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Tuniz trapt de bal weg van het doel. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli draait met de bal, schiet en ... Tuniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Giacomelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozák speelt de bal door. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli geeft een lange en hoge pass. Pidchenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak geeft een lange en hoge pass. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szachcior Bródno - Butcherers 1:1

29e minuut.
Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlinar is nu in balbezit. Basso rent richting de bal. Basso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - Butcherers 1:2

36e minuut.
Kozák rent richting de bal. Kozák geeft een lange en hoge pass. Mlejnek heeft problemen om de bal te vangen. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. Tuniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Szczypkowski onderschept slim de pass. Szczypkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suncovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozák geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szachcior Bródno - Butcherers 2:2

38e minuut.
Apostu passt de bal met de wreef. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru begaat een overtreding. Feraru krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Michelin onderschept slim de pass. Michelin passt de bal in één keer door. Basso is nu in balbezit. Basso schiet op doel. Vuletić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - Butcherers 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 55%, Butcherers 45%.
Szachcior Bródno - Butcherers 2:3

47e minuut.
Kozák rent richting de bal. Kozák geeft een lange en hoge pass. Tuniz probeert naar een medespeler te passen. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Frenčák met een sublieme pass. Klungelig pakt Apostu de bal. Apostu passt de bal in één keer door. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Basso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vuletić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Totev rent richting de bal. Totev schiet op doel. Vuletić bokst de bal weg.

58e minuut.
Giacomelli speelt de bal door. Pidchenko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceranka. Pidchenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Giacomelli komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kozák rent richting de bal. Kozák geeft de bal voor. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Szczypkowski neemt vlug de vrije trap. Totev kopt de bal weg. Klungelig pakt Seguro de bal. Basso rent richting de bal. Basso schiet op doel. Vuletić bokst de bal weg.

66e minuut.
Frenčák met een snelle inworp. Apostu is nu in balbezit. Apostu passt de bal in één keer door. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev draait met de bal, schiet en ... Vuletić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Totev verovert de bal door een tackle van achteren. Basso is nu in balbezit. Mlinar maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mlinar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mlinar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Miserdovski verovert de bal door een tackle van achteren. Miserdovski probeert naar een medespeler te passen. Tomczak probeert naar een medespeler te passen. Basso heeft problemen om de bal te vangen. Basso draait met de bal, schiet en ... Vuletić bokst de bal weg. Totev is nu in balbezit. Totev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - Butcherers 2:4

78e minuut.
Chalkias kopt de bal weg. Klungelig pakt Grković de bal. Mlejnek verovert de bal door een tackle van achteren. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap. Tuniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - Butcherers 3:4

81e minuut.
Feraru geeft een hoge lob. Suncovas rent richting de bal. Suncovas speelt de bal door. Chalkias rent richting de bal. Chalkias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Tuniz trapt de bal weg van het doel. Frenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Frenčák passt de bal met de wreef. Totev is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chalkias rent richting de bal. Grković geeft de bal voor. Totev is nu in balbezit. Totev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - Butcherers 3:5

89e minuut.
Pidchenko passt de bal in één keer door. Suncovas speelt de bal door. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias schiet op doel. Tuniz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 50%, Butcherers 50%.
Szachcior Bródno - Butcherers 3:5