Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butcherers Szachcior Bródno
NOWA S2 Tactiek 5def
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
55.6 gemiddelde waardering 61.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Dalangavičius passt de bal zonder na te denken. Pidchenko is nu in balbezit. Miserdovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Miserdovski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Miserdovski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pidchenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Giacomelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chalkias krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Grković neemt vlug de vrije trap. Basso is nu in balbezit. Giacomelli begaat een overtreding. Basso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Apostu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vuletić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Apostu neemt de hoekschop. Basso maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Giacomelli passt de bal met de wreef. Suncovas geeft een hoge lob. Chalkias rent richting de bal. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Tuniz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - Szachcior Bródno 0:1

16e minuut.
Apostu passt de bal met de wreef. Tomczak rent richting de bal. Tomczak passt de bal in één keer door. Totev is nu in balbezit. Totev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Feraru de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Apostu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev schiet op doel. Vuletić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Apostu is nu in balbezit. Apostu passt de bal zonder na te denken. Tomczak rent richting de bal. Tomczak geeft de bal voor. Totev maakt een snoekduik en kopt de bal. Vuletić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Suncovas is nu in balbezit. Suncovas geeft een hoge lob. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Tuniz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - Szachcior Bródno 0:2

29e minuut.
Tomczak is nu in balbezit. Tomczak speelt de bal door. Zadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadnik geeft een hoge lob. Totev springt en kopt de bal. Vuletić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vuletić speelt de bal door. Apostu kopt de bal weg. Basso met een sublieme pass. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dalangavičius geeft een hoge lob. Pidchenko is nu in balbezit. Szczypkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pidchenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Chalkias zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - Szachcior Bródno 0:3

43e minuut.
Dalangavičius probeert naar een medespeler te passen. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypkowski begaat een overtreding. Szczypkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 42%, Szachcior Bródno 58%.
Butcherers - Szachcior Bródno 0:3

54e minuut.
Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozák. Totev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zadnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Totev kopt de bal weg. Basso is nu in balbezit. Basso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pidchenko kopt de bal weg. Grković geeft een hoge lob. Basso heeft problemen om de bal te vangen. Apostu geeft een lange en hoge pass. Totev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dalangavičius geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zadnik de bal. Zadnik geeft een hoge lob. Totev rent richting de bal. Totev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - Szachcior Bródno 1:3

76e minuut.
Mlinar onderschept slim de pass. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli geeft een hoge lob. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. Paal! Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - Szachcior Bródno 1:4

82e minuut.
Szczypkowski geeft een lange en hoge pass. Dalangavičius controleert de bal met de borst. Tomczak speelt de bal door. Daar is Totev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Totev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli passt de bal in één keer door. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko schiet op doel. Tuniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vujanić rent richting de bal. Vujanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - Szachcior Bródno 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 35%, Szachcior Bródno 65%.
Butcherers - Szachcior Bródno 1:5