Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PYRLANDIA 1922 ***Barca***
NOWA Tactiek bum
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 67.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Chyła rent richting de bal. Bérczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chyła raakt geblesseerd tijdens het duel. Cobeño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cervo de Luca springt en kopt de bal. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Baker onderschept slim de pass. Baker passt de bal in één keer door. Pozzolo rent richting de bal. Loof verovert de bal door een tackle van achteren. Loof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - ***Barca*** 1:0

7e minuut.
Cervo de Luca passt de bal zonder na te denken. Nasolu rent richting de bal. Nasolu speelt de bal door. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Laudani probeert naar een medespeler te passen. Nasolu rent richting de bal. Nasolu met een sublieme pass. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła draait met de bal, schiet en ... Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Cobeño probeert naar een medespeler te passen. Cervo de Luca is nu in balbezit. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca onderschept slim de pass. Cervo de Luca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Roszkowski probeert naar een medespeler te passen. Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca passt de bal zonder na te denken. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Baker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soublette komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Bérczy passt de bal met de wreef. Konarski probeert naar een medespeler te passen. Loof bereikt de bal nog maar net als eerste. Paffenholz rent richting de bal. Paffenholz haalt uit met een fantastische trap. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYRLANDIA 1922 64%, ***Barca*** 36%.
PYRLANDIA 1922 - ***Barca*** 1:0

47e minuut.
Laudani probeert naar een medespeler te passen. Chyła is nu in balbezit. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski geeft een lange en hoge pass. Cervo de Luca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nasolu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roszkowski de bal. Roszkowski met een sublieme pass. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Działo met een harde bal richting middenveld. Roszkowski controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konarski. Konarski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Nasolu kopt de bal weg. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski probeert naar een medespeler te passen. Chyła rent richting de bal. Chyła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nasolu passt de bal zonder na te denken. Daar is Roszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszkowski speelt de bal door. Nasolu heeft problemen om de bal te vangen. Nasolu schiet op doel. Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Roszkowski geeft een lange en hoge pass. Cervo de Luca heeft problemen om de bal te vangen. Rickhoff is nu in balbezit. Cervo de Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Guşeilă met een sublieme pass. Nasolu speelt de bal door. Laudani geeft de bal voor. Cervo de Luca maakt een snoekduik en kopt de bal. Działo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PYRLANDIA 1922 - ***Barca*** 1:1

89e minuut.
Nasolu rent richting de bal. Nasolu passt de bal zonder na te denken. Roszkowski met een sublieme pass. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYRLANDIA 1922 70%, ***Barca*** 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PYRLANDIA 1922 - ***Barca*** 1:1