Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Ruda Slaska ***Barca***
best Tactiek bum
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.7 gemiddelde waardering 67.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
goed Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Laudani onderschept slim de pass. Daar is Laudani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laudani speelt de bal door. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ... Berlusconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Rochowiak passt de bal in één keer door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal in één keer door. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei schiet op doel. Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Roszkowski kan de bal niet met de borst controleren. Świstak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świstak krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu passt de bal in één keer door. Laudani is nu in balbezit. Laudani geeft een lange en hoge pass. Chyła springt en kopt de bal. Berlusconi bokst de bal weg. Berlusconi met een sublieme pass. Cobeño kopt de bal weg. Nasolu probeert naar een medespeler te passen. Laudani bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudani passt de bal met de wreef. Berlusconi bokst de bal weg. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Berlusconi trapt de bal weg van het doel. Borejko kopt de bal weg. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak geeft een lange en hoge pass. Apreotesei krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zimmermann geeft de bal voor. Inworp. Muscă met een snelle inworp. Borejko heeft problemen om de bal te vangen. Borejko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gaggiola verovert de bal door een tackle van achteren. Gaggiola met een sublieme pass. Muscă is nu in balbezit. Muscă geeft de bal voor. Apreotesei springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Roszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Roszkowski speelt de bal door. Cervo de Luca is nu in balbezit. Chyła rent richting de bal. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Abigantus met een sublieme pass. Zabawa kopt de bal weg. Acosta met een sublieme pass. Świstak geeft de bal voor. Apreotesei springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Muscă rent richting de bal. Muscă speelt de bal door. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Abigantus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - ***Barca*** 1:0

34e minuut.
Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu geeft een hoge lob. Cervo de Luca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zimmermann kopt de bal weg. Klungelig pakt Cobeño de bal. Cobeño speelt de bal door. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 54%, ***Barca*** 46%.
TS Ruda Slaska - ***Barca*** 1:0

51e minuut.
Guşeilă geeft de bal voor. Chyła rent richting de bal. Desreumeux legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chyła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chyła kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Nasolu met een sublieme pass. Cobeño kan de bal niet met de borst controleren. Cobeño geeft een hoge lob. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła schiet op doel. Berlusconi bokst de bal weg.

58e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta met een sublieme pass. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak geeft de bal voor. Apreotesei krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - ***Barca*** 2:0

68e minuut.
Cobeño probeert naar een medespeler te passen. Laudani bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudani passt de bal met de wreef. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Roszkowski kopt de bal weg. Chyła is nu in balbezit. Desreumeux begaat een overtreding. Desreumeux krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gaggiola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laudani met een sublieme pass. Nasolu probeert naar een medespeler te passen. Cervo de Luca heeft problemen om de bal te vangen. Cervo de Luca schiet op doel. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Desreumeux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Desreumeux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 63%, ***Barca*** 37%.
TS Ruda Slaska - ***Barca*** 2:0