Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:19
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.29 [del]
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 27256
***Barca*** TS Ruda Slaska
bum Tactiek best
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
18 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
66.8 gemiddelde waardering 66.7
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen very good


3e minuut.
Pajarskis probeert naar een medespeler te passen. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă passt de bal met de wreef. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă geeft een lange en hoge pass. Cervo de Luca probeert de bal met de borst te controleren. López geeft een lange en hoge pass. Apreotesei krijgt zijn hoofd ertegen. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borejko is nu in balbezit. Borejko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Borejko is nu in balbezit. Gaggiola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borejko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Apreotesei legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - TS Ruda Slaska 0:1

11e minuut.
Muscă met een sublieme pass. Apreotesei rent richting de bal. Gaggiola verovert de bal door een tackle van achteren. Borejko rent richting de bal. Borejko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roszkowski neemt de hoekschop. Laudani kopt de bal weg. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gaggiola verovert de bal door een tackle van achteren. Gaggiola probeert naar een medespeler te passen. Cobeño met een sublieme pass. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła draait met de bal, schiet en ... Berlusconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Nasolu passt de bal in één keer door. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. López legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cervo de Luca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cervo de Luca legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Berlusconi bokst de bal weg. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pajarskis speelt de bal door. Klungelig pakt Nasolu de bal. Met opzet legt Zabawa zijn tegenspeler op de grond. Nasolu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nasolu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Berlusconi bokst de bal weg.

27e minuut.
Borejko is nu in balbezit. Zimmermann begaat een overtreding. Borejko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Świstak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Borejko krijgt zijn hoofd ertegen. Abigantus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Cobeño probeert naar een medespeler te passen. Laudani speelt de bal door. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Guşeilă is nu in balbezit. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta met een sublieme pass. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Weselik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervo de Luca rent richting de bal. Cervo de Luca passt de bal met de wreef. Chyła rent richting de bal. Chyła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nasolu is nu in balbezit. Świstak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nasolu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guşeilă met een snel genomen vrije trap. Laudani is nu in balbezit. Laudani met een sublieme pass. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Cervo de Luca is nu in balbezit. Weselik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cervo de Luca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cobeño met een snel genomen vrije trap. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca schiet op doel. Berlusconi bokst de bal weg.

44e minuut.
Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Borejko met een sublieme pass. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 55%, TS Ruda Slaska 45%.
***Barca*** - TS Ruda Slaska 0:1

49e minuut.
Acosta probeert naar een medespeler te passen. Borejko is nu in balbezit. Apreotesei is nu in balbezit. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Abigantus bokst de bal weg.

52e minuut.
López geeft een hoge lob. Borejko kopt de bal weg. Daar is Apreotesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - TS Ruda Slaska 0:2

55e minuut.
Gaggiola is nu in balbezit. Borejko onderschept slim de pass. Borejko passt de bal in één keer door. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Borejko onderschept slim de pass. Zimmermann onderschept slim de pass. Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Chyła heeft problemen om de bal te vangen. Chyła schiet op doel. Paal! Berlusconi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Borejko rent richting de bal. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cobeño. Borejko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Świstak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Apreotesei springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - TS Ruda Slaska 0:3

66e minuut.
Chyła kopt de bal weg. Roszkowski met een sublieme pass. Daar is Guşeilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak geeft een hoge lob. Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Pajarskis is nu in balbezit. Roszkowski onderschept slim de pass. Roszkowski speelt de bal door. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nasolu heeft problemen om de bal te vangen. Nasolu speelt de bal door. Laudani bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudani geeft de bal voor. Cervo de Luca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Berlusconi trapt de bal weg. Cobeño heeft problemen om de bal te vangen. Borejko speelt de bal door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 55%, TS Ruda Slaska 45%.
***Barca*** - TS Ruda Slaska 0:3