Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butcherers FC Gdovia Gdów
NOWA S2 Tactiek gDoViA
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 55.3
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Catalan is nu in balbezit. Inworp. Catalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filemon rent richting de bal. Filemon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jamka probeert de bal aan de voet te houden. Lafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente passt de bal zonder na te denken. Berlea heeft problemen om de bal te vangen. Berlea haalt uit met een fantastische trap. Tuniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Durukan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durukan schiet op doel. Tuniz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - FC Gdovia Gdów 0:1

19e minuut.
Lafuente passt de bal in één keer door. Catalan is nu in balbezit. Catalan passt de bal in één keer door. Durukan rent richting de bal. Durukan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - FC Gdovia Gdów 0:2

23e minuut.
Żuchowski passt de bal zonder na te denken. Lafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente speelt de bal door. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Grabarski geeft een hoge lob. Lafuente rent richting de bal. Lafuente passt de bal zonder na te denken. Berlea is nu in balbezit. Berlea draait met de bal, schiet en ... Tuniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Szczypkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczypkowski geeft een hoge lob. Grabarski is nu in balbezit. Grabarski geeft de bal voor. Berlea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ceranka geeft een lange en hoge pass. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu met een sublieme pass. Basso rent richting de bal. Basso schiet op doel. Wielgus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Zadnik passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Jamka de bal onder controle te krijgen. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Basso schiet op doel. Wielgus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - FC Gdovia Gdów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 55%, FC Gdovia Gdów 45%.
Butcherers - FC Gdovia Gdów 1:2

47e minuut.
Totev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żuchowski. Totev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zadnik met een snel genomen vrije trap. Totev is nu in balbezit. Totev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Butcherers - FC Gdovia Gdów 2:2

49e minuut.
Apostu passt de bal in één keer door. Daar is Basso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basso passt de bal in één keer door. Totev rent richting de bal. Totev haalt uit met een fantastische trap. Wielgus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Grković kopt de bal weg. Apostu kan de bal niet met de borst controleren. Apostu passt de bal met de wreef. Basso is nu in balbezit. Basso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - FC Gdovia Gdów 3:2

50e minuut.
Riera komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Filemon passt de bal in één keer door. Michelin rent richting de bal. Michelin geeft een hoge lob. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komórka komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Berlea rent richting de bal. Grković rent richting de bal. Grković geeft de bal voor. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev draait met de bal, schiet en ... Wielgus bokst de bal weg.

57e minuut.
Wielgus met een harde bal richting middenveld. Komórka heeft problemen om de bal te vangen. Grković geeft de bal voor. Totev is nu in balbezit. Totev schiet op doel. Wielgus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Doeltrap. Olaru komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Riera verovert de bal door een tackle van achteren. Grković maakt een afschuwelijke overtreding. Riera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jamka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Szczypkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riera is nu in balbezit. Riera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Olaru probeert de bal met de borst te controleren. Tomczak rent richting de bal. Tomczak passt de bal in één keer door. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Berlea is nu in balbezit. Grković verovert de bal door een tackle van achteren. Grković passt de bal in één keer door. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Michelin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lafuente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komórka is nu in balbezit. Komórka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. Napieralski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apostu met de inworp. Tomczak geeft een lange en hoge pass. Wielgus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - FC Gdovia Gdów 4:2

86e minuut.
Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu met een sublieme pass. Daar is Basso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basso draait met de bal, schiet en ... Wielgus bokst de bal weg.

90e minuut.
Lafuente is nu in balbezit. Lafuente probeert naar een medespeler te passen. Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Riera haalt uit met een fantastische trap. Tuniz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcherers - FC Gdovia Gdów 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcherers 43%, FC Gdovia Gdów 57%.
Butcherers - FC Gdovia Gdów 4:3