Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Ratown Szachcior Bródno
opa Tactiek 5def
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 63
goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Feraru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sławiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcola bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcola passt de bal met de wreef. Vuletić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kozák geeft de bal voor. Pidchenko kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tryba. Tryba krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli probeert naar een medespeler te passen. Czapski onderschept slim de pass. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko schiet op doel. Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pieprzyk is nu in balbezit. Korzeniewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Szachcior Bródno 0:1

20e minuut.
Marcola speelt de bal door. Meczecki rent richting de bal. Meczecki passt de bal in één keer door. Sławiński rent richting de bal. Sławiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Filozof rent richting de bal. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli passt de bal met de wreef. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kozák geeft een hoge lob. Chalkias kopt de bal weg. Klungelig pakt Wanglorz de bal. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Skolek is nu in balbezit. Skolek passt de bal met de wreef. Marcola met een sublieme pass. Sławiński rent richting de bal. Sławiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chalkias kopt de bal weg. Tryba heeft problemen om de bal te vangen. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Szachcior Bródno 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 44%, Szachcior Bródno 56%.
Fc. Ratown - Szachcior Bródno 0:2

56e minuut.
Pidchenko is nu in balbezit. Chalkias is nu in balbezit. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wanglorz de bal. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek draait met de bal, schiet en ... Berezowski bokst de bal weg. Chalkias geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Szachcior Bródno 0:3

59e minuut.
Meczecki is nu in balbezit. Giacomelli onderschept slim de pass. Giacomelli geeft een lange en hoge pass. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Daar is Giacomelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suncovas geeft een lange en hoge pass. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Szachcior Bródno 0:4

65e minuut.
Chalkias controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chowaniec komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Giacomelli onderschept slim de pass. Giacomelli geeft een hoge lob. Chalkias rent richting de bal. Chalkias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Szachcior Bródno 0:5

78e minuut.
Inworp. Gardynik komt het veld opgelopen. Dziarczyński komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pieprzyk geeft een lange en hoge pass. Filozof kopt de bal weg. Giacomelli speelt de bal door. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Berezowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Tryba is nu in balbezit. Chalkias onderschept slim de pass. Pieprzyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pieprzyk krijgt een gele kaart. Chalkias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chalkias neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Szachcior Bródno 0:6

88e minuut.
Inworp. Suncovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giacomelli probeert naar een medespeler te passen. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 46%, Szachcior Bródno 54%.
Fc. Ratown - Szachcior Bródno 0:6