Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szachcior Bródno Fc. Ratown
5def Tactiek opa
38% Balbezit 62%
54% Spel op eigen helft 46%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 48.6
formidabel Schieten goed
formidabel Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Chalkias met een sublieme pass. Mlejnek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sławiński. Mlejnek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mlejnek kan niet meer verder spelen. Vujanić komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Chalkias rent richting de bal. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Marcola is nu in balbezit. Suncovas geeft de bal voor. Chalkias rent richting de bal. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vujanić rent richting de bal. Vujanić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mlinar geeft een lange en hoge pass. Chalkias is nu in balbezit. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Suncovas onderschept slim de pass. Suncovas geeft de bal voor. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - Fc. Ratown 1:0

19e minuut.
Suncovas speelt de bal door. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli geeft een lange en hoge pass. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Chalkias kopt de bal weg. Klungelig pakt Vujanić de bal. Wanglorz met een sublieme pass. Vujanić rent richting de bal. Vujanić schiet op doel. Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 55%, Fc. Ratown 45%.
Szachcior Bródno - Fc. Ratown 1:0

47e minuut.
Pranagal geeft de bal voor. Suncovas is nu in balbezit. Suncovas geeft de bal voor. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Marcola rent richting de bal. Inworp. Vujanić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suncovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Suncovas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pranagal probeert naar een medespeler te passen. Marcola probeert naar een medespeler te passen. Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szachcior Bródno - Fc. Ratown 1:1

60e minuut.
Pidchenko kopt de bal weg. Vujanić rent richting de bal. Vujanić passt de bal zonder na te denken. Chalkias rent richting de bal. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pidchenko rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - Fc. Ratown 2:1

61e minuut.
Chowaniec komt het veld opgelopen. Skolek speelt de bal door. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec passt de bal zonder na te denken. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Meczecki rent richting de bal. Giacomelli onderschept slim de pass. Giacomelli geeft een lange en hoge pass. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko schiet op doel. Berezowski bokst de bal weg.

71e minuut.
Chalkias controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Iwaszko komt het veld opgelopen. Gnat komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pieprzyk passt de bal zonder na te denken. Pranagal met een sublieme pass. Mlinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolek verovert de bal door een tackle van achteren. Skolek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Giacomelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giacomelli passt de bal in één keer door. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić draait met de bal, schiet en ... Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - Fc. Ratown 3:1

90e minuut.
Iwaszko geeft de bal voor. Suncovas rent richting de bal. Suncovas geeft de bal voor. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko schiet op doel. Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 53%, Fc. Ratown 47%.
Szachcior Bródno - Fc. Ratown 3:1