Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PYRLANDIA 1922 Aigel
NOWA Tactiek 442of
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


15e minuut.
Pazdan verovert de bal door een tackle van achteren. Pazdan geeft een lange en hoge pass. Cacciavillani is nu in balbezit. Cacciavillani geeft een lange en hoge pass. Loof springt en kopt de bal. Istenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Krzemiński heeft problemen om de bal te vangen. Seiferheld rent richting de bal. Krzemiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dabić geeft een hoge lob. Goldschmied maakt een snoekduik en kopt de bal. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Dabić met een snelle inworp. Pazdan speelt de bal door. Dabić geeft een lange en hoge pass. Goldschmied bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmied draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - Aigel 0:1

29e minuut.
Popa probeert naar een medespeler te passen. Goldschmied is nu in balbezit. Rickhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Seiferheld onderschept slim de pass. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Paffenholz speelt de bal door. Konarski is nu in balbezit. Konarski passt de bal zonder na te denken. Loof is nu in balbezit. Loof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mazánek onderschept slim de pass. Mazánek met een sublieme pass. Seiferheld rent richting de bal. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - Aigel 0:2

44e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa passt de bal met de wreef. Dabić rent richting de bal. Dabić geeft een lange en hoge pass. Goldschmied springt en kopt de bal. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYRLANDIA 1922 56%, Aigel 44%.
PYRLANDIA 1922 - Aigel 0:2

49e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa geeft de bal voor. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Crepaldi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Maragall met een sublieme pass. Paffenholz is nu in balbezit. Paffenholz speelt de bal door. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Istenes bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Dabić speelt de bal door. Popa is nu in balbezit. Popa probeert naar een medespeler te passen. Crepaldi rent richting de bal. Crepaldi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Maragall met een sublieme pass. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Efremov rent richting de bal. Baker onderschept slim de pass. Baker haalt uit met een fantastische trap. Istenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Mazánek probeert naar een medespeler te passen. Dabić speelt de bal door. Krzemiński is nu in balbezit. Seiferheld verovert de bal door een tackle van achteren. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

81e minuut.
Rickhoff geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popa met een snelle inworp. Mazánek geeft een lange en hoge pass. Seiferheld maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - Aigel 0:3

87e minuut.
Rickhoff geeft een lange en hoge pass. Acero controleert de bal met de borst. Loof bereikt de bal nog maar net als eerste. Loof geeft een hoge lob. Baker maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYRLANDIA 1922 61%, Aigel 39%.
PYRLANDIA 1922 - Aigel 0:3