Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdovia Gdów TS Ruda Slaska
gDoViA Tactiek best
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 63.9
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Rochowiak onderschept slim de pass. Rochowiak speelt de bal door. Muscă met een sublieme pass. Borejko is nu in balbezit. Borejko schiet op doel. Wielgus bokst de bal weg.

3e minuut.
Żuchowski passt de bal zonder na te denken. Inworp. Muscă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borejko is nu in balbezit. Borejko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Rochowiak geeft de bal voor. Acosta kopt de bal weg. Borejko is nu in balbezit. Borejko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Acosta met een sublieme pass. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borejko de bal. Borejko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. López tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berlea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Komórka met een snel genomen vrije trap. Pajarskis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durukan. Durukan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Daar is Lafuente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafuente geeft een hoge lob. Muscă probeert de bal aan de voet te houden. Durukan rent richting de bal. Durukan schiet op doel. Berlusconi bokst de bal weg.

15e minuut.
Muscă passt de bal in één keer door. Desreumeux is nu in balbezit. Desreumeux passt de bal zonder na te denken. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Komórka geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Berlea. Goede buitenspelval van de verdediging. López maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Borejko kan de bal niet met de borst controleren. Borejko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Desreumeux geeft een lange en hoge pass. Apreotesei kopt de bal weg. Borejko rent richting de bal. Borejko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Apreotesei de bal onder controle te krijgen. Wielgus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Lafuente heeft problemen om de bal te vangen. Lafuente geeft de bal voor. Zabawa controleert de bal met de borst. Berlea is nu in balbezit. Berlea draait met de bal, schiet en ... Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Grabarski kan de bal niet met de borst controleren. Acosta rent richting de bal. Acosta geeft een hoge lob. Borejko springt en kopt de bal. Wielgus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - TS Ruda Slaska 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 55%, TS Ruda Slaska 45%.
FC Gdovia Gdów - TS Ruda Slaska 0:1

50e minuut.
Inworp. Riera komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Borejko rent richting de bal. Borejko speelt de bal door. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel. Wielgus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - TS Ruda Slaska 0:2

55e minuut.
Doeltrap. Jamka komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pajarskis heeft problemen om de bal te vangen. Jamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamka passt de bal in één keer door. Riera is nu in balbezit. Riera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Riera is nu in balbezit. Riera draait met de bal, schiet en ... Berlusconi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

65e minuut.
Berlea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Olaru komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Komórka kan de bal niet met de borst controleren. Filemon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabawa. Filemon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Filemon kan niet meer verder spelen.

72e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Borejko rent richting de bal. Apreotesei is nu in balbezit. Borejko is nu in balbezit. Borejko haalt uit met een fantastische trap. Wielgus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - TS Ruda Slaska 0:3

88e minuut.
Klungelig pakt Muscă de bal. Napieralski rent richting de bal. Napieralski geeft een lange en hoge pass. Berlea rent richting de bal. Berlea haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 57%, TS Ruda Slaska 43%.
FC Gdovia Gdów - TS Ruda Slaska 0:3