Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Ruda Slaska FC Gdovia Gdów
best Tactiek gDoViA
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
65 gemiddelde waardering 53.9
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
López geeft de bal voor. Borejko kopt de bal weg. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Wielgus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - FC Gdovia Gdów 1:0

6e minuut.
Komórka geeft een hoge lob. López speelt de bal door. Weselik rent richting de bal. Berlea verovert de bal door een tackle van achteren. Berlea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rochowiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Borejko kopt de bal weg. Daar is Posanow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ... Wielgus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Acosta passt de bal zonder na te denken. Muscă speelt de bal door. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko draait met de bal, schiet en ... Wielgus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - FC Gdovia Gdów 2:0

11e minuut.
Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă geeft een hoge lob. Daar is Grabarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Wielgus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - FC Gdovia Gdów 3:0

12e minuut.
Acosta rent richting de bal. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak passt de bal zonder na te denken. Borejko is nu in balbezit. Borejko draait met de bal, schiet en ... Wielgus bokst de bal weg.

18e minuut.
Lafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente passt de bal in één keer door. Lurling is nu in balbezit. Lurling geeft de bal voor. Riera maakt een snoekduik en kopt de bal. Berlusconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Świstak is nu in balbezit. Świstak geeft een lange en hoge pass. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - FC Gdovia Gdów 4:0

40e minuut.
Daar is Catalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riera. Riera krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta speelt de bal door. Świstak geeft een lange en hoge pass. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 37%, FC Gdovia Gdów 63%.
TS Ruda Slaska - FC Gdovia Gdów 4:0

54e minuut.
Inworp. Jamka komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Riera controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Muchomorski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Apreotesei stond buitenspel. Olaru komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Acosta met een snelle inworp. Świstak geeft een lange en hoge pass. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Wielgus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borejko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Jamka geeft de bal voor. Lurling is nu in balbezit. Lurling met een sublieme pass. Berlea is nu in balbezit. Berlea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Borejko passt de bal zonder na te denken. Muscă is nu in balbezit. Muscă passt de bal in één keer door. Borejko is nu in balbezit. Borejko draait met de bal, schiet en ... Wielgus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Lurling rent richting de bal. Lurling passt de bal in één keer door. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - FC Gdovia Gdów 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 42%, FC Gdovia Gdów 58%.
TS Ruda Slaska - FC Gdovia Gdów 4:1