Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Ratown Aigel
opa Tactiek 442of
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 68.2
goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Filozof met een sublieme pass. Sławiński rent richting de bal. Sławiński passt de bal met de wreef. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sławiński passt de bal zonder na te denken. Skolek probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Efremov. Efremov krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Filozof passt de bal met de wreef. Daar is Skolek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skolek passt de bal zonder na te denken. Sławiński rent richting de bal. Sławiński schiet op doel. Istenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Mazánek geeft de bal voor. Tryba controleert de bal met de borst. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Aigel 0:1

26e minuut.
Klungelig pakt Filozof de bal. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazdan begaat een overtreding. Pazdan krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pranagal is nu in balbezit. Pazdan verovert de bal door een tackle van achteren. Pazdan passt de bal zonder na te denken. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Czapski geeft een lange en hoge pass. Tomečak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomečak geeft de bal voor. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld schiet op doel. Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Mazánek probeert naar een medespeler te passen. Pieprzyk is nu in balbezit. Goldschmied onderschept slim de pass. Goldschmied draait met de bal, schiet en ... Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Aigel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 61%, Aigel 39%.
Fc. Ratown - Aigel 0:2

46e minuut.
Crepaldi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pazdan is nu in balbezit. Pazdan passt de bal zonder na te denken. Dabić is nu in balbezit. Dabić geeft de bal voor. Crepaldi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Aigel 0:3

49e minuut.
Marcola probeert naar een medespeler te passen. Crepaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crepaldi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

50e minuut.
Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić geeft een hoge lob. Marcola kopt de bal weg. Mazánek rent richting de bal. Mazánek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Berezowski probeert naar een medespeler te passen. Dabić kopt de bal weg. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld schiet op doel. Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Aigel 0:4

55e minuut.
Dabić is nu in balbezit. Dabić geeft de bal voor. Crepaldi is nu in balbezit. Crepaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Aigel 0:5

56e minuut.
Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić passt de bal met de wreef. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld schiet op doel. Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sławiński rent richting de bal. Efremov begaat een overtreding. Sławiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chowaniec komt het veld opgelopen. Filozof zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skolek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Crepaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Seiferheld is nu in balbezit. Crepaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crepaldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Crepaldi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dziarczyński komt het veld opgelopen. Gnat komt het veld opgelopen. Pieprzyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skolek kopt de bal weg. Mazánek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skolek rent richting de bal. Skolek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dabić kopt de bal weg. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld geeft de bal voor. Popa is nu in balbezit. Popa geeft de bal voor. Berezowski bokst de bal weg. Seiferheld probeert de bal met de borst te controleren. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. Berezowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Aigel 0:6

75e minuut.
Mazánek passt de bal met de wreef. Crepaldi is nu in balbezit. Korzeniewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crepaldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seiferheld zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berezowski speelt de bal door. Filozof kopt de bal weg. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gnat geeft de bal voor. Popa is nu in balbezit. Popa geeft een hoge lob. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pieprzyk geeft een lange en hoge pass. Chowaniec kopt de bal weg. Mazánek met een sublieme pass. Crepaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crepaldi haalt uit met een fantastische trap. Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Dabić passt de bal in één keer door. Pieprzyk is nu in balbezit. Seiferheld onderschept slim de pass. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Aigel 0:7

86e minuut.
Pazdan passt de bal zonder na te denken. Dziarczyński onderschept slim de pass. Dabić met een sublieme pass. Seiferheld heeft problemen om de bal te vangen. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Korzeniewski rent richting de bal. Mazánek onderschept slim de pass. Mazánek passt de bal zonder na te denken. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 67%, Aigel 33%.
Fc. Ratown - Aigel 0:7