Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szachcior Bródno PYRLANDIA 1922
5def Tactiek NOWA
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 54.4
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Kozák rent richting de bal. Paffenholz onderschept slim de pass. Paffenholz probeert naar een medespeler te passen. Loof rent richting de bal. Loof draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Cacciavillani verovert de bal door een tackle van achteren. Cacciavillani geeft de bal voor. Kozák probeert de bal met de borst te controleren. Paffenholz geeft de bal voor. Baker krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Suncovas is nu in balbezit. Suncovas geeft een lange en hoge pass. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Krzemiński geeft de bal voor. Inworp. Pidchenko met een snelle inworp. Giacomelli geeft een lange en hoge pass. Chalkias springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cacciavillani speelt de bal door. Daar is Maragall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Krzemiński kopt de bal weg. Suncovas speelt de bal door. Pidchenko rent richting de bal. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Chalkias rent richting de bal. Mlejnek rent richting de bal. Emery legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Emery krijgt een gele kaart. Mlejnek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chalkias neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - PYRLANDIA 1922 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 55%, PYRLANDIA 1922 45%.
Szachcior Bródno - PYRLANDIA 1922 1:0

46e minuut.
Suncovas probeert naar een medespeler te passen. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli passt de bal zonder na te denken. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko schiet op doel. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Pidchenko passt de bal in één keer door. Mlejnek rent richting de bal. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Mlinar geeft de bal voor. Inworp. Paffenholz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maragall geeft de bal voor. Konarski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mlejnek rent richting de bal. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek draait met de bal, schiet en ... Działo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachcior Bródno - PYRLANDIA 1922 2:0

77e minuut.
Suncovas geeft een lange en hoge pass. Mlejnek kopt de bal weg. Emery probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Działo met een harde bal richting middenveld. Suncovas kan de bal niet met de borst controleren. Suncovas geeft een lange en hoge pass. Chalkias rent richting de bal. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pidchenko kopt de bal weg. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bérczy zijn tegenspeler op de grond. Bérczy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chalkias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giacomelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pidchenko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachcior Bródno 48%, PYRLANDIA 1922 52%.
Szachcior Bródno - PYRLANDIA 1922 2:0