Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Wałbrzych WIELKI WKS 1977
deff:) Tactiek Śląsk Twierdza
43% Balbezit 57%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 53.9
average Schieten formidable
weak Passen excellent
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Abraham passt de bal zonder na te denken. Bajorski verovert de bal door een tackle van achteren. Necula rent richting de bal. Necula geeft een hoge lob. Abraham kopt de bal weg. Pulgarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pulgarín probeert naar een medespeler te passen. Wieczysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczysty probeert naar een medespeler te passen. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:1

6e minuut.
Kaćera geeft de bal voor. Inworp. Abraham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Konopecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wellens trapt de bal weg. Domínguez met een sublieme pass. Daar is Wieczysty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczysty haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:2

9e minuut.
Necula is nu in balbezit. Necula passt de bal zonder na te denken. Beteringhe probeert naar een medespeler te passen. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:3

11e minuut.
Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorski passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gałęzewski zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:4

15e minuut.
Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez passt de bal in één keer door. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:5

18e minuut.
Klungelig pakt Szefler de bal. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefler is nu in balbezit. Szefler passt de bal zonder na te denken. Necula met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gałęzewski neemt de hoekschop. Wieczysty maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:6

20e minuut.
Bajorski rent richting de bal. Gałęzewski onderschept slim de pass. Gałęzewski met een sublieme pass. Abraham is nu in balbezit. Abraham geeft een hoge lob. Paal!

21e minuut.
Wellens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wieczysty rent richting de bal. Wieczysty passt de bal met de wreef. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:7

22e minuut.
Wellens passt de bal zonder na te denken. Inworp. Gałęzewski met de inworp. Wieczysty rent richting de bal. Wieczysty draait met de bal, schiet en ... Pulgarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

25e minuut.
Araujo probeert naar een medespeler te passen. Wieczysty rent richting de bal. Wieczysty probeert naar een medespeler te passen. Konopecki heeft problemen om de bal te vangen. Konopecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:8

27e minuut.
Szefler rent richting de bal. Szefler passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gałęzewski zal de hoekschop nemen. Wieczysty maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham geeft de bal voor. Konopecki kopt de bal weg. Wieczysty rent richting de bal. Wieczysty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Konopecki controleert de bal met de borst. Bajorski rent richting de bal. Konopecki onderschept slim de pass. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:9

30e minuut.
Domínguez passt de bal in één keer door. Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski probeert naar een medespeler te passen. Wieczysty is nu in balbezit. Wieczysty draait met de bal, schiet en ... Pulgarín bokst de bal weg. Konopecki rent richting de bal. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Bajorski probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gałęzewski zal de hoekschop nemen. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gałęzewski speelt de bal door. Wieczysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczysty geeft de bal voor. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Abraham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abraham passt de bal met de wreef. Gałęzewski probeert naar een medespeler te passen. Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Caceteiro trapt de bal weg van het doel. Domínguez kan de bal niet met de borst controleren. Domínguez speelt de bal door. Wieczysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczysty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
İzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. İzgün passt de bal in één keer door. Abraham heeft problemen om de bal te vangen. Abraham met een sublieme pass. Wieczysty rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gałęzewski zal de hoekschop nemen. Wieczysty maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:10

40e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham passt de bal met de wreef. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:11

42e minuut.
Caceteiro trapt de bal weg van het doel. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez speelt de bal door. Klungelig pakt Konopecki de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo met een sublieme pass. Daar is Wieczysty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczysty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 94%, WIELKI WKS 1977 6%.
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:11

46e minuut.
Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski probeert naar een medespeler te passen. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Konopecki de bal. Konopecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Abraham met een sublieme pass. Gałęzewski heeft problemen om de bal te vangen. Gałęzewski passt de bal in één keer door. Daar is Wieczysty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczysty schiet op doel. Pulgarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bajorski de bal. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:12

54e minuut.
Domínguez passt de bal zonder na te denken. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski passt de bal in één keer door. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:13

55e minuut.
Furlano komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Necula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieczysty is nu in balbezit. Wieczysty speelt de bal door. Klungelig pakt Konopecki de bal. Konopecki schiet op doel. Pulgarín bokst de bal weg. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Wieczysty de bal. Wieczysty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wieczysty is nu in balbezit. Wieczysty passt de bal met de wreef. Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel. Pulgarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:14

65e minuut.
Doeltrap. Manjgaladze komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Konopecki schiet op doel. Caceteiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gałęzewski neemt de hoekschop. Manjgaladze springt en kopt de bal. Pulgarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Domínguez speelt de bal door. Manjgaladze speelt de bal door. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Konopecki passt de bal met de wreef. Manjgaladze controleert de bal met de borst. Konopecki rent richting de bal. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:15

71e minuut.
Wellens heeft problemen om de bal te vangen. Wellens passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Furlano zal de hoekschop nemen. Konopecki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel. Pulgarín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:16

76e minuut.
Gałęzewski passt de bal met de wreef. Pulgarín met een sublieme pass. Domínguez kopt de bal weg. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Necula is nu in balbezit. Inworp. Gałęzewski met de inworp. Manjgaladze controleert de bal met de borst. Manjgaladze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:17

79e minuut.
Araujo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manjgaladze onderschept slim de pass. Manjgaladze schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Manjgaladze verovert de bal door een tackle van achteren. Manjgaladze met een sublieme pass. Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski passt de bal in één keer door. Domínguez geeft de bal voor. Pulgarín bokst de bal weg.

82e minuut.
Gałęzewski met de inworp. Manjgaladze is nu in balbezit. Manjgaladze passt de bal zonder na te denken. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:18

84e minuut.
Furlano speelt de bal door. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Acosta met een sublieme pass. Gałęzewski is nu in balbezit. Gałęzewski geeft een hoge lob. Pulgarín bokst de bal weg.

86e minuut.
Klungelig pakt Domínguez de bal. Domínguez passt de bal met de wreef. Furlano heeft problemen om de bal te vangen. Furlano geeft de bal voor. Manjgaladze springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Manjgaladze rent richting de bal. Manjgaladze haalt uit met een fantastische trap. Pulgarín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:19

88e minuut.
Klungelig pakt Villanueva de bal. Villanueva geeft de bal voor. Wellens heeft problemen om de bal te vangen. Manjgaladze rent richting de bal. Manjgaladze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 88%, WIELKI WKS 1977 12%.
KP Wałbrzych - WIELKI WKS 1977 0:19