Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kufle Łubin F.C.
na marzenke 2 Tactiek koks
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
56.2 gemiddelde waardering 61.3
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno is nu in balbezit. Gheno schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gadelha rent richting de bal. Semionato onderschept slim de pass. Semionato passt de bal zonder na te denken. Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Lecocq is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Łubin F.C. 0:1

8e minuut.
Tekerlekçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grigore geeft een hoge lob. Warszczyk rent richting de bal. Hajnal onderschept slim de pass. Gadelha rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Memmolo speelt de bal door. Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Harasimczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasimczuk passt de bal met de wreef. Ociepa geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Gheno rent richting de bal. Mojzes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gheno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortiz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel. Sanjuán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sanjuán speelt de bal door. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tekerlekçi. Tekerlekçi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero rent richting de bal. Lecocq onderschept slim de pass. Lecocq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Łubin F.C. 0:2

27e minuut.
MacConnell passt de bal in één keer door. Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Łubin F.C. 0:3

30e minuut.
Ociepa rent richting de bal. Ociepa geeft de bal voor. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq schiet op doel. Sanjuán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Łubin F.C. 0:4

39e minuut.
Sanjuán met een harde bal richting middenveld. Gadelha kopt de bal weg. Daar is Warszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 53%, Łubin F.C. 47%.
Kufle - Łubin F.C. 0:4

50e minuut.
Memmolo probeert naar een medespeler te passen. MacConnell kopt de bal weg. Ørnholt rent richting de bal. Gheno verovert de bal door een tackle van achteren. Gheno haalt uit met een fantastische trap. Sanjuán bokst de bal weg. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Łubin F.C. 0:5

51e minuut.
Gheno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tiuca komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Harasimczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beta rent richting de bal. Harasimczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Lecocq maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Łubin F.C. 0:6

59e minuut.
Beta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tekerlekçi is nu in balbezit. Bulgurcu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bulgurcu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bulgurcu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Grigore speelt de bal door. Marchlewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Tekerlekçi de bal. Tekerlekçi passt de bal met de wreef. Warszczyk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Tekerlekçi heeft problemen om de bal te vangen. Tekerlekçi geeft de bal voor. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha haalt uit met een fantastische trap. Memmolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Warszczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajnal. Warszczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Marchlewicz komt bij de bal en schiet. Memmolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Grigore verovert de bal door een tackle van achteren. Grigore passt de bal met de wreef. Özmutlu geeft de bal voor. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq draait met de bal, schiet en ... Sanjuán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tiuca stond buitenspel. Ørnholt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hajnal heeft problemen om de bal te vangen. Warszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Warszczyk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Grigore kopt de bal weg. Gadelha is nu in balbezit. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk schiet op doel. Memmolo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Ociepa kopt de bal weg. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lecocq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecocq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Łubin F.C. 0:7

81e minuut.
Daar is MacConnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ociepa geeft de bal voor. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Łubin F.C. 0:8

82e minuut.
Grigore met een sublieme pass. Warszczyk heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacConnell. MacConnell krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ociepa passt de bal met de wreef. Vladu rent richting de bal. Vladu passt de bal zonder na te denken. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk draait met de bal, schiet en ... Memmolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özmutlu geeft een lange en hoge pass. Tiuca kopt de bal weg. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq draait met de bal, schiet en ... Sanjuán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Łubin F.C. 0:9

88e minuut.
Harasimczuk speelt de bal door. Tiuca rent richting de bal. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq schiet op doel. Sanjuán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mojzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuca onderschept slim de pass. Tiuca speelt de bal door. MacConnell geeft een hoge lob. Grigore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 49%, Łubin F.C. 51%.
Kufle - Łubin F.C. 0:9