Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:08
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.31 [del]
  • Stadion: Kufle Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 17420
Kufle KP Wałbrzych
na marzenke 2 Tactiek deff:)
55% Balbezit 45%
5% Spel op eigen helft 95%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 33.1
very good Schieten average
formidable Passen average
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Soused bereikt de bal nog maar net als eerste. Soused met een sublieme pass. Warszczyk rent richting de bal. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gadelha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadelha passt de bal met de wreef. Tekerlekçi geeft de bal voor. Warszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 1:0

9e minuut.
Tekerlekçi speelt de bal door. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha passt de bal in één keer door. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Soused passt de bal zonder na te denken. Vladu rent richting de bal. Vladu geeft een lange en hoge pass. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 2:0

12e minuut.
Vladu speelt de bal door. Gadelha rent richting de bal. Gadelha met een sublieme pass. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Necula speelt de bal door. Płaza rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vladu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Warszczyk is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 3:0

19e minuut.
Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu passt de bal met de wreef. Gadelha speelt de bal door. Warszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gadelha met een sublieme pass. Klungelig pakt Warszczyk de bal. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Soused probeert naar een medespeler te passen. Výrost is nu in balbezit. Výrost geeft een hoge lob. Klungelig pakt Warszczyk de bal. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 4:0

25e minuut.
Gadelha is nu in balbezit. Gadelha met een sublieme pass. Vladu heeft problemen om de bal te vangen. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 5:0

26e minuut.
Klungelig pakt Bajorski de bal. Bajorski geeft een lange en hoge pass. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 6:0

27e minuut.
Inworp. Vladu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tekerlekçi geeft de bal voor. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 7:0

28e minuut.
Vladu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gadelha speelt de bal door. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 8:0

31e minuut.
Chong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tekerlekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekerlekçi speelt de bal door. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gadelha heeft problemen om de bal te vangen. Gadelha schiet op doel. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 9:0

34e minuut.
Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk geeft een lange en hoge pass. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha geeft een hoge lob. Warszczyk springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 10:0

35e minuut.
Warszczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malcher. Warszczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soused met een snel genomen vrije trap. Gadelha maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gadelha rent richting de bal. Gadelha schiet op doel. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Výrost kopt de bal weg. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha met een sublieme pass. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 11:0

39e minuut.
Daar is Terol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekerlekçi met een sublieme pass. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 12:0

40e minuut.
Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Vladu is nu in balbezit. Vladu geeft een lange en hoge pass. Warszczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 13:0

42e minuut.
Necula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wellens kan de bal niet met de borst controleren. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha speelt de bal door. Warszczyk rent richting de bal. Paal! Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 5%, KP Wałbrzych 95%.
Kufle - KP Wałbrzych 14:0

46e minuut.
Tekerlekçi passt de bal in één keer door. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu passt de bal met de wreef. Warszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Warszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 15:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Caban de bal onder controle te krijgen. Gadelha rent richting de bal. Gadelha passt de bal zonder na te denken. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Tekerlekçi met een sublieme pass. Klungelig pakt Vladu de bal. Vladu passt de bal met de wreef. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 16:0

53e minuut.
Inworp. Terol met de inworp. Vladu speelt de bal door. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Soused kopt de bal weg. Daar is Warszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caban krijgt een gele kaart. Warszczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Soused neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 17:0

56e minuut.
Ørnholt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tekerlekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekerlekçi geeft een lange en hoge pass. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 18:0

60e minuut.
Vladu speelt de bal door. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha geeft de bal voor. Warszczyk springt en kopt de bal. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 19:0

61e minuut.
Vladu kopt de bal weg. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha passt de bal zonder na te denken. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk draait met de bal, schiet en ... Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 20:0

64e minuut.
Malcher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Výrost bereikt de bal nog maar net als eerste. Výrost passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tekerlekçi de bal. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vladu speelt de bal door. Caban heeft problemen om de bal te vangen. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk draait met de bal, schiet en ... Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 21:0

67e minuut.
Soused is nu in balbezit. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi met een sublieme pass. Klungelig pakt Vladu de bal. Vladu geeft een lange en hoge pass. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Warszczyk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 22:0

69e minuut.
Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha passt de bal in één keer door. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk draait met de bal, schiet en ... Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 23:0

70e minuut.
Warszczyk speelt de bal door. Soused bereikt de bal nog maar net als eerste. Soused passt de bal met de wreef. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 24:0

71e minuut.
Caban speelt de bal door. Gadelha probeert de bal met de borst te controleren. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 25:0

72e minuut.
Inworp. Výrost zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warszczyk speelt de bal door. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 26:0

75e minuut.
Vladu met een sublieme pass. Daar is Gadelha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekerlekçi geeft een lange en hoge pass. Warszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tekerlekçi met een sublieme pass. Výrost rent richting de bal. Výrost geeft de bal voor. Daar is Gadelha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadelha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 27:0

80e minuut.
Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi passt de bal in één keer door. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk schiet op doel. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 28:0

84e minuut.
Tekerlekçi geeft een hoge lob. Warszczyk geeft een hoge lob. Gadelha rent richting de bal. Gadelha schiet op doel. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Soused is nu in balbezit. Soused passt de bal met de wreef. Vladu is nu in balbezit. Vladu geeft een lange en hoge pass. Warszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gadelha is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Soused kopt de bal weg. Daar is Vladu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladu passt de bal in één keer door. Výrost geeft een lange en hoge pass. Warszczyk springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Soused rent richting de bal. Soused passt de bal met de wreef. Warszczyk probeert naar een medespeler te passen. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadelha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - KP Wałbrzych 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 4%, KP Wałbrzych 96%.
Kufle - KP Wałbrzych 29:0