Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Pablo EA.SKOWRONY.
Mineiro 2 bar Tactiek artur
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 59.1
adequate Schieten excellent
good Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Masternak met een sublieme pass. Płocharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocharski geeft een hoge lob. Tognarelli is nu in balbezit. Tognarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Giugia met een sublieme pass. Frades geeft een hoge lob. Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski haalt uit met een fantastische trap. Nachayssi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - EA.SKOWRONY. 0:1

15e minuut.
Frades kopt de bal weg. Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boghossian. Boghossian krijgt een gele kaart. Giugia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Giugia kan niet meer verder spelen. Golc komt het veld opgelopen. Golc met een snel genomen vrije trap. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades schiet op doel. Nachayssi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Adessi onderschept slim de pass. Daar is Adessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boghossian neemt de hoekschop. Tognarelli heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Adessi geeft een hoge lob. Tognarelli kopt de bal weg. Łyczmański rent richting de bal. Zsámboki verovert de bal door een tackle van achteren. Zsámboki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Kloss geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ziemniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zsámboki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsámboki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustas onderschept slim de pass. Faustas speelt de bal door. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 41%, EA.SKOWRONY. 59%.
FC Sao Pablo - EA.SKOWRONY. 0:1

46e minuut.
Adessi geeft de bal voor. Frades is nu in balbezit. Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski draait met de bal, schiet en ... Nachayssi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - EA.SKOWRONY. 0:2

47e minuut.
Zsámboki passt de bal zonder na te denken. Ziemniak is nu in balbezit. Gradkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gradkowski draait met de bal, schiet en ... Nachayssi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Zsámboki rent richting de bal. Kazimierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kazimierczak met een sublieme pass. Frades rent richting de bal. Frades draait met de bal, schiet en ... Nachayssi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Masternak rent richting de bal. Masternak geeft een lange en hoge pass. Faustas is nu in balbezit. Faustas geeft een lange en hoge pass. Frades krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - EA.SKOWRONY. 0:3

60e minuut.
Zsámboki is nu in balbezit. Zsámboki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kloss de bal onder controle te krijgen. Tognarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognarelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tognarelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Masternak de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boghossian zal de hoekschop nemen. Tognarelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - EA.SKOWRONY. 1:3

64e minuut.
Eitvydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz speelt de bal door. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 43%, EA.SKOWRONY. 57%.
FC Sao Pablo - EA.SKOWRONY. 1:3