Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kulczyk BKS Modlin FC FC
Sekcja 88 Tactiek plokp
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 52.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Lubaszewski met een snelle inworp. Herdt met een sublieme pass. Šaparauskas rent richting de bal. Bonardi onderschept slim de pass. Bonardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
bin Salleh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Capek met een snelle inworp. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sterescu rent richting de bal. Sterescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Paparamborda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paparamborda geeft een hoge lob. Hlivár maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Capek geeft de bal voor. Daar is Băboiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strazzolini rent richting de bal. Strazzolini haalt uit met een fantastische trap. Zeller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - FC FC 1:0

23e minuut.
Čabrilo verovert de bal door een tackle van achteren. Lubaszewski onderschept slim de pass. Lubaszewski met een sublieme pass. Virzo rent richting de bal. Virzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grabiec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bình komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Strazzolini met een sublieme pass. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda speelt de bal door. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paparamborda met een snelle inworp. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár onderschept slim de pass. Hlivár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 33%, FC FC 67%.
Kulczyk BKS Modlin - FC FC 1:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Sterescu de bal onder controle te krijgen. Oferma geeft een hoge lob. Bonardi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lubaszewski zal de hoekschop nemen. Bertrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonardi rent richting de bal. Bonardi schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Capek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čabrilo speelt de bal door. Lubaszewski is nu in balbezit. Capek verovert de bal door een tackle van achteren. Capek geeft de bal voor. Zeller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Paparamborda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paparamborda speelt de bal door. Strazzolini rent richting de bal. Strazzolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - FC FC 2:0

66e minuut.
Strazzolini passt de bal in één keer door. Capek rent richting de bal. Capek probeert naar een medespeler te passen. Hlivár rent richting de bal. Hlivár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Čabrilo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hutmacher de bal. Strazzolini rent richting de bal. Strazzolini probeert naar een medespeler te passen. Sterescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Oferma rent richting de bal. Oferma passt de bal zonder na te denken. Lubaszewski is nu in balbezit. Lubaszewski geeft de bal voor. Virzo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Capek is nu in balbezit. Capek passt de bal zonder na te denken. Băboiescu rent richting de bal. Strazzolini verovert de bal door een tackle van achteren. Strazzolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - FC FC 3:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puk komt het veld opgelopen. Polowczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 33%, FC FC 67%.
Kulczyk BKS Modlin - FC FC 3:0