Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawezow Asiory
def game Tactiek wys wga
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten solid
average Passen very good
incredible Verdedigen very good


2e minuut.
Żywicki kopt de bal weg. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar geeft een lange en hoge pass. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski schiet op doel. Żuczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fleitas heeft problemen om de bal te vangen. Raftopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Raftopoulos schiet op doel. Żuczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lundby met een sublieme pass. Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga onderschept slim de pass. Tchouga geeft een hoge lob. Raftopoulos is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Toledo met een sublieme pass. Kribalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kribalis haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Wysopal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Reverte rent richting de bal. Raftopoulos onderschept slim de pass. Raftopoulos passt de bal in één keer door. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Borubar rent richting de bal. Borubar geeft de bal voor. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... Żuczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - Asiory 1:0

43e minuut.
Listewski onderschept slim de pass. Listewski probeert naar een medespeler te passen. Fleitas speelt de bal door. Żywicki rent richting de bal. Żywicki geeft de bal voor. Ştefănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 62%, Asiory 38%.
FC Pawezow - Asiory 1:0

49e minuut.
Inworp. Borubar met een snelle inworp. Etxániz geeft een lange en hoge pass. Raftopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Żuczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - Asiory 2:0

61e minuut.
Buitenspel voor Etxániz. Goede buitenspelval van de verdediging. Zielnik komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Wysopal geeft een lange en hoge pass. Etxániz kopt de bal weg. Reverte heeft problemen om de bal te vangen. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kribalis passt de bal zonder na te denken. Lundby rent richting de bal. Lundby geeft een hoge lob. Lehtimäki maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Wysopal de bal. Ştefănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Carvalho passt de bal zonder na te denken. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żywicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kribalis krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 66%, Asiory 34%.
FC Pawezow - Asiory 2:0