Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granatowi Kamienica City
ccd --- Tactiek me
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.9 gemiddelde waardering 54.7
zwak Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Buftea passt de bal in één keer door. Mastelloni met een sublieme pass. Żyrkowski rent richting de bal. Roth onderschept slim de pass. Roth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:1

3e minuut.
Pleşu geeft een lange en hoge pass. Kurdulija is nu in balbezit. Kurdulija geeft een hoge lob. Roth rent richting de bal. Roth draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Roth rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pleşu neemt de hoekschop. Roth krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:2

14e minuut.
Tobal met een snelle inworp. Kurdulija geeft een hoge lob. Roth rent richting de bal. Roth schiet op doel. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:3

18e minuut.
Żyrkowski heeft problemen om de bal te vangen. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żyrkowski krijgt een gele kaart. Roth raakt geblesseerd tijdens het duel. Mastelloni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roth krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Tobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobal passt de bal met de wreef. Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:4

20e minuut.
Pleşu geeft een lange en hoge pass. Vavřinec probeert naar een medespeler te passen. Buftea kopt de bal weg. Kurdulija is nu in balbezit. Kurdulija schiet op doel. Vavřinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth onderschept slim de pass. Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:5

23e minuut.
Tobal geeft een hoge lob. Kurdulija is nu in balbezit. Kurdulija geeft de bal voor. Roth maakt een snoekduik en kopt de bal. Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:6

25e minuut.
Szmal is nu in balbezit. Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea speelt de bal door. Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bratu heeft problemen om de bal te vangen. Kurdulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurdulija raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kurdulija kan niet meer verder spelen. Bocsa komt het veld opgelopen. Mastelloni neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:7

28e minuut.
Kindera met een sublieme pass. Duda rent richting de bal. Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Bocsa rent richting de bal. Bocsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Fric trapt de bal weg. Koszucki kopt de bal weg. Raivio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajnák is nu in balbezit. Hajnák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kindera passt de bal met de wreef. Pleşu geeft de bal voor. Roth rent richting de bal. Roth draait met de bal, schiet en ... Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:8

37e minuut.
Kindera is nu in balbezit. Mastelloni verovert de bal door een tackle van achteren. Mastelloni passt de bal zonder na te denken. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bocsa heeft problemen om de bal te vangen. Mastelloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastelloni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:9

38e minuut.
Gut probeert naar een medespeler te passen. Pleşu is nu in balbezit. Pleşu geeft de bal voor. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobal geeft een hoge lob. Kindera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mastelloni is nu in balbezit. Mastelloni geeft de bal voor. Vavřinec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:10

44e minuut.
Tobal passt de bal zonder na te denken. Buftea speelt de bal door. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 77%, Kamienica City 23%.
Granatowi - Kamienica City 0:11

47e minuut.
Buftea is nu in balbezit. Buftea probeert naar een medespeler te passen. Roth is nu in balbezit. Roth draait met de bal, schiet en ... Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:12

51e minuut.
Pleşu probeert naar een medespeler te passen. Mastelloni is nu in balbezit. Mastelloni passt de bal zonder na te denken. Roth rent richting de bal. Roth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Pleşu rent richting de bal. Pleşu speelt de bal door. Roth rent richting de bal. Roth haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Klungelig pakt Duda de bal. Bocsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth rent richting de bal. Roth draait met de bal, schiet en ... Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:13

63e minuut.
Kindera is nu in balbezit. Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Służewski zijn tegenspeler op de grond. Służewski krijgt een gele kaart. Roth raakt geblesseerd tijdens het duel. Pleşu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bocsa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:14

67e minuut.
Pleşu met de inworp. Mastelloni is nu in balbezit. Mastelloni passt de bal zonder na te denken. Pleşu heeft problemen om de bal te vangen. Pleşu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Buftea probeert naar een medespeler te passen. Tobal is nu in balbezit. Tobal geeft een lange en hoge pass. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth schiet op doel. Vavřinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:15

72e minuut.
Tobal geeft een lange en hoge pass. Vavřinec speelt de bal door. Buftea kopt de bal weg. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bocsa is nu in balbezit. Bocsa schiet op doel. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:16

73e minuut.
Hajnák passt de bal in één keer door. Żyrkowski met een sublieme pass. Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Pleşu heeft problemen om de bal te vangen. Pleşu kopt de bal weg. Roth rent richting de bal. Roth draait met de bal, schiet en ... Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:17

76e minuut.
Mastelloni is nu in balbezit. Mastelloni passt de bal met de wreef. Tobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tobal de bal. Tobal haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Roth rent richting de bal. Mastelloni rent richting de bal. Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Roth is nu in balbezit. Roth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:18

85e minuut.
Tobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobal passt de bal zonder na te denken. Bocsa is nu in balbezit. Bocsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Kamienica City 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 71%, Kamienica City 29%.
Granatowi - Kamienica City 0:19