Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novaki Noviak Łask Panthers
G_1 Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 62.2
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Phiri verovert de bal door een tackle van achteren. Phiri passt de bal met de wreef. Wójcik heeft problemen om de bal te vangen. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Vomvolakis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Łask Panthers 1:0

17e minuut.
Terézka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siciński met een snelle inworp. Klungelig pakt Burek de bal. Burek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wójcik passt de bal met de wreef. Daar is Konaté, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunză begaat een overtreding. Konaté raakt geblesseerd tijdens het duel. Nilă wilt de vrije trap nemen. Rudas bokst de bal weg.

26e minuut.
Dolny rent richting de bal. Dolny probeert naar een medespeler te passen. Vomvolakis rent richting de bal. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Łask Panthers 2:0

37e minuut.
Phiri kopt de bal weg. Pełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełka geeft de bal voor. Prunea is nu in balbezit. Prunea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Konaté bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiec maakt een afschuwelijke overtreding. Konaté is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vomvolakis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lykoudis rent richting de bal. Prunea onderschept slim de pass. Terézka verovert de bal door een tackle van achteren. Terézka met een sublieme pass. Siciński geeft een lange en hoge pass. Lenk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novaki Noviak 50%, Łask Panthers 50%.
Novaki Noviak - Łask Panthers 2:0

46e minuut.
Prunea probeert naar een medespeler te passen. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk passt de bal met de wreef. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea draait met de bal, schiet en ... Lenk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Lykoudis geeft de bal voor. Wójcik probeert de bal met de borst te controleren. Wójcik speelt de bal door. Konaté rent richting de bal. Konaté draait met de bal, schiet en ... Rudas bokst de bal weg.

69e minuut.
Dolny geeft een hoge lob. Daar is Janiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konaté rent richting de bal. Konaté haalt uit met een fantastische trap. Rudas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Łask Panthers 3:0

76e minuut.
Wójcik is nu in balbezit. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Konaté bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaté draait met de bal, schiet en ... Rudas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Łask Panthers 4:0

83e minuut.
Siciński probeert naar een medespeler te passen. Prunea is nu in balbezit. Lykoudis begaat een overtreding. Lykoudis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novaki Noviak 41%, Łask Panthers 59%.
Novaki Noviak - Łask Panthers 4:0