Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łask Panthers Novaki Noviak
4-3-3 Tactiek G_1
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
7 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
60.4 gemiddelde waardering 65
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Perosino onderschept slim de pass. Perosino geeft een hoge lob. Arzu kopt de bal weg. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Yiğitsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Andruszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackpool rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gmiński. Gmiński krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Borsuk rent richting de bal. Wójcik rent richting de bal. Borsuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Borsuk krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Frej speelt de bal door. Wójcik is nu in balbezit. Wójcik geeft een hoge lob. Yiğitsoy springt en kopt de bal. Rudas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Novaki Noviak 0:1

33e minuut.
Vujanić passt de bal met de wreef. Cucucuetu heeft problemen om de bal te vangen. Cucucuetu probeert naar een medespeler te passen. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Frej passt de bal in één keer door. Wójcik rent richting de bal. Wójcik geeft de bal voor. Arzu rent richting de bal. Yiğitsoy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Novaki Noviak 0:2

40e minuut.
Perosino onderschept slim de pass. Perosino met een sublieme pass. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Janiec de bal onder controle te krijgen. Rudas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Vujanić passt de bal in één keer door. Cucucuetu heeft problemen om de bal te vangen. Cucucuetu geeft de bal voor. Prunea is nu in balbezit. Prunea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łask Panthers 53%, Novaki Noviak 47%.
Łask Panthers - Novaki Noviak 0:2

47e minuut.
Prunea onderschept slim de pass. Majdański is nu in balbezit. Prunea verovert de bal door een tackle van achteren. Prunea haalt uit met een fantastische trap. Lenk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Novaki Noviak 1:2

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andruszczak met de inworp. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk geeft de bal voor. Prunea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borsuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić geeft de bal voor. Prunea krijgt zijn hoofd ertegen. Lenk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Frej passt de bal in één keer door. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Yiğitsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Rudas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Novaki Noviak 1:3

77e minuut.
Wójcik met een snelle inworp. Frej geeft een lange en hoge pass. Arzu is nu in balbezit. Arzu schiet op doel. Rudas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Novaki Noviak 1:4

79e minuut.
Krasuski probeert naar een medespeler te passen. Perosino is nu in balbezit. Perosino geeft de bal voor. Arzu krijgt zijn hoofd ertegen. Rudas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Novaki Noviak 1:5

84e minuut.
Bălan met een sublieme pass. Blackpool rent richting de bal. Vujanić begaat een overtreding. Vujanić krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Frej rent richting de bal. Frej passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yiğitsoy de bal. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap. Rudas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Novaki Noviak 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łask Panthers 56%, Novaki Noviak 44%.
Łask Panthers - Novaki Noviak 1:6