Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adriamagd Hand of God
rt Tactiek reka boga
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 54.6
uitstekend Schieten goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


12e minuut.
Pobóg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aquino komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Bettinelli rent richting de bal. Carbo verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán draait met de bal, schiet en ... Wapenaar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sandonà rent richting de bal. Sandonà geeft een hoge lob. Codreanu kopt de bal weg. Michniak is nu in balbezit. Michniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Mihalev onderschept slim de pass. Mihalev passt de bal zonder na te denken. Michniak is nu in balbezit. Michniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sárkány verovert de bal door een tackle van achteren. Sárkány speelt de bal door. Pierścionek speelt de bal door. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Jurista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codreanu rent richting de bal. Rondini onderschept slim de pass. Rondini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Hand of God 0:1

45e minuut.
Petit onderschept slim de pass. Petit geeft een lange en hoge pass. Michniak rent richting de bal. Michniak schiet op doel. Wapenaar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adriamagd 52%, Hand of God 48%.
adriamagd - Hand of God 0:1

46e minuut.
Sibaldi komt het veld opgelopen. Lazarević komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Malacrida probeert naar een medespeler te passen. Aquino rent richting de bal. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán haalt uit met een fantastische trap. Wapenaar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adriamagd - Hand of God 1:1

70e minuut.
Lazarević passt de bal zonder na te denken. Mihalev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sárkány. Sárkány krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adriamagd 50%, Hand of God 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adriamagd - Hand of God 1:1